• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MURHAAYA: To jo, ale 1 pisnicka stoji kolem 50 dolaru pro moje ucely. Potrebuju cca 3.

Co jsem koukal na konkurenci, tak tam video maji vsichni a celkem bych se vsadil, ze to neresi. Tak me napadlo, jestli na to neni nejaka klicka.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ASACHI: ja si treba do svych videji delam hudbu sam. Pro moje ucely to staci, ale ty si muzes koupit hudbu pro komercni pouziti stejne jako si muzes koupit fotky z fotobanky nebo si muzes nechat nejakou slozit od nekoho a zaplatit mu za to.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ahoj,
    mel bych na vas dotaz ...
    Rozhodl jsem se, ze bych zkusil udelat nejaka svatebni videa (jsem fotograf).
    Bohuzel po hodinovem telefonatu s OSA jsem zjistil, ze prakticky neexistuje legalni / normalni cesta jak tam hudbu dostat.

Byl by nekdo ochoten mi poradit, jak se to "bezne" resi? Klidne do posty.

Dekuji!
    PUSSYFOOT
    PUSSYFOOT --- ---
    Pro online server Novinky.cz hledáme střihače na HPP, střih v Premiéře. Cv posílejte na vaclav.toman@novinky.cz pouze vážní zájemci pls.
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    Mam dotaz, potrebuju lehkej stativ co muzu nosit s sebou, prevazne na video, sem tam na foceni. Mel sem ted pucenej http://www.megapixel.cz/velbon-videomate-638 a hlava mi prisla celkem slusna. Je to dobra volba nebo ve srovnatelny vahovy kategorii (vic jak dve kila tahat nechci) se da sehnat neco lepsiho?
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: Imho se to pronajímat jen pro hodně specifické použití - natáčení pářících se netopýrů, záběry s hvězdnou oblohou v záběru apod. a s Alexou Mini se to téměř vůbec neprotne.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    EGGH: tak uvidime jak se jim povede proti Alexe Mini http://www.arri.com/alexamini/ ale vypada to hezky. Idealni na steadicam, movi atp...Jeste by mohli pridat PL mount at se daj pouzvat normalni skla...

Akorat zase ten problem s tim zaznamem a zase musis pouzivat externi zaznam a to znamena zase dalsi kabel :( Ja to nenavidim :) nedavno jsem tocil s Alexa M http://www.arri.com/camera/alexa/cameras/camera_details/alexa-m/ ze zacatku pecka jak je to malinky a kompaktni, az pak mi spadla celist, ze k tomu je potreba vlastne jeste jedna cela dospela Alexa :D holt si to asi vezme steadicam operator do batohu :)
    BACKORA
    BACKORA --- ---
    Fakt existuje masochista, kterej v tom stříhá? (:
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PLAYER: DaVinci Resolve Lite
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Nemate prosim tip na free program pro editaci HD videa? Staci uplne jendoduchy strih s moznosti vlozeni fotek, pripadne hudby, proste neco obycejneho jako je win movie maker, ale v HD. Dik.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    A k cemu potrbujes timecode? Jesli jen pro domaci veci a snadnej prostrih tak si za 150 kup na aukru klapku. Sesynchronizuj rucne nebo pres neco jako plural eyes a muzes vesele prostrihavat. A ani nemusis kupovat klapku, ale je to cool a styl :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    MURHAAYA: Vida... Ale na nic víc nedosáhnu, prioritou zůstává slušná fotka, což dá líp ta šestka, hlavně v lepším ISO...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    To jsou z dnesniho pohledu dinosauri. nezapomen ze 5d2 nemelo puvodne ani manualni ovladani expozice pri nataceni
    KACIR
    KACIR --- ---
    OT_: Díky.

MURHAAYA: Dík, ale v úvahu připadá Canon 6D, nebo 5 MkII.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: coz teda neni dslr a podporuje to jen pri nahravani na externi recorder...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Samsung nx1 ma tusim timecode
    OT_
    OT_ --- ---
    KACIR: U dvou kamer snad není problém si nastavit totožný čas, ne? Ovšem jinak na timecode, jak ho mají filmaři, zapomeň.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Mám úplně lamoidní dotaz, ančto jsem ještě se zrcadlovkou nic netočil - existuje u DSLR něco jako timecode? Jde mi o paralelní snímání dvěma kamerama a potom o snadnej prostřih mezi nima...
    EFA
    EFA --- ---
    Neměl by někdo zájem? Koupil jsem a leží mi to ve skříni. Nějak sem pro to nenašel využití. Původní cena 6.200,- přenechám za 3.000,-

Wondlan Mini Steadycam System | eBay
    http://www.ebay.com/...ini-Steadycam-System-/271822495116?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3f49e21d8c
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam