• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PIPLA: Nikon Z6 kdyz mas skla nebo chut investovat do native Z systemu, natacet ve 4K (ne fullHD).
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    RUDOLF: asi jen bojuju v Resolvu s barvami a neumím to.. měla bych se to naučit, vědět, kterej profil používám a proč... zkoušela jsem VLOG, teď jsem přešla na 709L... prostě to asi nejde řešit intuitivně, ale měla bych to nastudovat, že :-)

a koukám, tak je ta GH5s lepší na video, než A7 III.. jen jsem teď zjistila, že je ještě stabilizovaná GH5... uf... což bych asi brala víc, neb častějc točím z ruky a s tou GH5s je to z ruky dost naprd...
    Pak koukám ještě na SONY a7r III a a7r IV, a a9 II.... co já vím, co je nejlepší...na řekněme, reportážní natáčení.... sakryš.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PIPLA: kvůli barvám? jako že nejedeš barevnou postprodukci? nebo nějaký jiný problém?
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    PIPLA: pro me je top BMPCC4k za tu cenu
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    OT_: jj, to jsem koukala :), zajímala mne ale osobní zkušenost.... já jsem třeba s GH5S strašně nespokojená - ale jen kvůli barvám a chci z ní přejít na A7 III, tak mne zajímalo, jestli ji bude někdo vůbec doporučovat, pořád ji dost lidí bere jako top....
    OT_
    OT_ --- ---
    PIPLA: Na toto téma toho přehršel vyguglíš.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, poradíte? co je lepší na video?
    Sony Alpha A7 III nebo Panasonic Lumix GH5S

Díky moc.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    OT_: Dik za info. Tak vzhledem k tomu,ze Boya je vicemene levna kopie toho Rode,tak tim je to asi vyreseny:)

Me by se na cesty,hodil nejakej co nejmensi pouzitelnej mikrofon na 3,5mm jacka. Jinak mam profi cajky,ale nekdy sem linej je tahat. Pouzivate nekdo neco takovyho?
    OT_
    OT_ --- ---
    SGNLR: Boya netuším, ale Rode VideoMicro mám, ten krám je jedině pro někoho kdo natáčí sám sebe telefonem. Jakmile do něj mluvíš z větší dálky než půl metru, tak je kvalita nepoužitelná.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SGNLR: Haha,preklep. Mel jsem na mysli Boya
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Pouzivate nekdo k dslr Boxa mikrofony? Kdyz cestuju,tak by se mi hodil na neprofi ucely nejakej minishotgun a koukam na Boya By MM1,kterej v testech vypada podobne jako Rode Videomicro a jsem v Thajsku,kde v prepoctu vyjde na 500Kc

Pripadne tu jeste maj levne Saramonic
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GONDAR: ffmpeg mi zachranil mrte videi, dobrej tip! .)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    DRAGON: good, prubnu, bohate by stacilo, dikes ;)
    NYX: kdyz nezabere dragonuv tip, vyzkousim ;)
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: nj, ty menší už jsou trošku kompromisní (např. nejsou bi color ale mají gel filtry).
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    OT_: díky, ale pořád je to velký... Ten Aladin má 8.9 x 3.8 x 1.3 cm...
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: např. CZK 828.27 42%OFF | VIJIM VL-1 Mini LED Video Light Magnetic Dimmable Photography Lighting On Camera 96 LEDs Lamp W Cold Shoe High CRI96
    https://s.click.aliexpress.com/e/3oGOc1Wc3
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    OT_: já jsem nic velikosti "kreditní karty" s parametry které potřebuju nenašel...možná jen blbě hledám.
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: vždyť těchto věcí je plný aliexpress
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, shanim neco jako je toto https://aladdin-lights.com/eye-lite-bi/ idealne v teto velikosti, ale nechce se mi za to davat tech cca 120€. Nejakej tip na neco levnejsiho, treba nejakou cinu? Dulezita je pro me co nejmensi velikost, bi-color a dimmer...diky a sorry ze to neni uplne strobo.
    NYX
    NYX --- ---
    GONDAR: A prohnat to pres ffmpeg?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam