zrejme prisel cas obnovit muj vozovej park. na svoje veci a mensi nataceni s malym budgetem uz nejakej cas pouzivam GH5- mam to pekne narigovany, zvukovej xlr adapter od Panasonicu mi vyhovuje, mam dobrou cage Movcam s rodama a Metabones speedbooster a k tomu si pujcuju Canon skla. nicmene jsem trochu lopata a nebavi me reseni techniky, takze pri vyberu fotaku pred 6 lety pro me bylo zasadnejsi treba to ze to telo ma dobrou ergonomii, je fakt odolny, ma kameramansky vychatavky a neni to takovy maly mejdlo jako Sony Alpha, ktera byla tehdy ve hre jako konkurence. takze bych docela rad zustal u Panasonicu, ale rad si necham poradit treba neco uplne jinyho. Na svoje veci potrebuju fotak, protoze kdyz jako vytvarnej umelec cestuju tak i fotim a hodi se mi mit to oboje. na vetsi projekty jako kameraman tocim na kamery, ale pro sebe musim mit nejakej fotak
tocite nekdo na novejsi vyssi verze Panasonicu nez je GH5?na nejyk ty hybridy nebo S?
v zasade ten fotak miluju, jak funkce, stabilizaci, tak ovladani a doplnky, ale potrebuju neco novyho zejmena kvuli kvalite obrazu ve spatnejch svetelnejch podminkach
Diky za nazory!