• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TRIPLT:
    STRANGERD: Jo ano, jsem idiot, hahaha, popletl jsem si cislicka, mate samozrejme pravdu :-))))

LOBIN: Tak 19. (proste tuhle nedeli) :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: 19.12 ne?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LOBIN: Ne, ta je Archiho

LOBIN: no turnaj je 18., jestli chces usporadat nejakej dalsi pred silvestrem, tak sup, ale na to ja nemam cas delat kazdej tyden turnaj :D
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    jinak bych hlasoval pro turnaj mezi vanocema a silvestrem pac jsem si vzal dovolenou ;)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    super domena, marty to je tvoje?:))

a teda sctms je taky dobrej vytvor, jen tak dal..
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ARCHITECH: Tak jestli to je jako ruby, tak to by nemuselo bejt ztraceny, v ruby sice uz nic neumim, ale chvili jsem se v tom ucil a nevypadalo to nejak xtra problematicky :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    PERRY: Ruby moc neznam, ale co jsem slysel tak je to hodne podobny Pythonu, ze kdo umi jedno tak se druhy muze naucit behem chvilky. Neni to ciste OO, ma to ode vseho neco :)
    PERRY
    PERRY --- ---
    ARCHITECH: hm, skoda, ze to nepises v Ruby, ale super, ze to neni PHP. :) btw, je python ten ciste objektovy jazyk nebo to je zas perl? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ARCHITECH: Okey to si hodim do bloku ;)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Tak jsem to nahodil: https://github.com/0101/sctms

pripadny dotazy asi posta nebo IRC: irc://lifeline.wyldryde.org/nyxsc2league
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Uff, už jsem se fakt bál, že jsem úplně blbej :D Že jsem tam koukal a další link jsem neviděl :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No chvili jsem zvazoval, ze Ti rovnou reknu ze uz to tam prece davno je, ale nic se nema prehanet :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Jestli řekneš, že to tam bylo už předtim, tak ti 1. nebudu věřit a 2. zvážim smazání se :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Máš to tam, schválně, jestli to najdeš :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Hele, hoď ten link do záhlaví plz, ať to nemusím pořád dohledávat filtrem :) Stejně to tam jednou bude
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: To rad slyším ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Vsak na tom Architech maka kdy muze, autorizace skrz nyx uz funguje, ja mu rikal, ze to sem ma postnout :P
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Já se pak klidně zapojím ;)

Hlavně mě šlo o vývoj toho trackeru. Uvidím jak na tom budu s časem, ale jsou věci jako Sázky (Ala CC), Nahrávání replayu, Autorizace vuci nyxu, možnost automatického přihlašování (Aby se zbytečně neotravovalo v poště.)

No zkrátka na tom nějak zapracovat ;)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MCKIDNEY: Zatim ne (verejne pristupny), jeste z toho musim vycistit nejaky veci, co tam jsou kvuli skole, a pak to hodim na github asi.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Však pokud se chceš Ty nebo kdokoliv jiný zapojit do sponzoringu, tak žádný problém :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ten turnaj manager, jak je to s vývojem, máte někde Bugtracker+SVN, nebo tak.

O vánocích bude trochu času a chtěl bych se podílet. CrafftCup má super systém a není tak složité ho udělat, chtěl bych udělat něco podobného, aby sezony mohli odsýpat a myslím, že se třeba nemusí hrát jen o premiovku. Já se často zbavuju užitečných věcí a myslím, že i jiní sponzoři by se našli. Chce to pořádně motivovat ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam