• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže anketa ohledně map packu byla už asi definitivně odscrollovaná, tak jsem jí uzavřel, kdo chtěl hlasovat měl prostor.
    Výsledky:
    Xel'Naga Caverns 17
    Lost Temple 17
    Metalopolis 17
    Steppes of War 14
    Shakuras Plateau 13
    Blistering Sands 12

Jungle Basin 9
    Scrap Station 9
    Delta Quadrant 8
    Kulas Ravine 6
    Agria Valley 5
    Junk Yard 1

Tohle je tedy top6, jelikož 7mé místo splitují dvě mapy, uděláme si ještě jednu minianketu, aby bylo jasné, které bude ta sedmá.
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    ARCHITECH: dobrej napad, jen houst, stranka vyborna :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    TRIPLT: Jo to neni spatnej napad, pridam to na TODO list :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak me napada.... jestli by se neudelala nejaka informacni tabule na tom webu.... kde by vzdy nekdo z dvojice zapsal cas kdy budou hrat... kvuli moznosti obsovani atd... :)
    Videl bych to pro semifinale finale?

Co vy na to :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Registrace do SEASON 3 spuštěny

VESELÉ VÁNOCE!

Pár informací tady a teď:
    Přecházíme na nový reportovací systém, stránku, kterou splodil Architech a která by měla nesmírně ulehčit organizaci (především organizátorovi :-)), takže:

• Nejprve je třeba si v systému vytvořit účet, Ti, kteří již hráli ho tam mají, přihlášení funguje jednoduše skrz ověření přes NYX (je tam na to odkaz), takže není třeba další už. jméno a heslo. REGISTRACE/PŘIHLÁŠENÍ ZDE

• Registrace probíhá přímo přes tento systém, stejně jako i reportování výsledků, rozpisy dalšího kola atd.

• Tahle season bude pro systém první, takže jsou možné nějaké drobné technické problémy, buďte shovívaví, Archi postupně pracuje na vývoji.

• Dotazy k systému, nejasnosti a nápady na jeho vylepšení směřujte na ID ARCHITECH, případně ty jednodušší zvládnu snad zodpovědět i já.

Registrace je otevřena do 5. 1. 2011 23:59:59 CET, registrujte se po příhlášení na http://vvv.mazec.org:1337/nyx-sc2-league-season-3/.

Začátek turnaje je 6. 1. 2011 0:00:00 CET, tedy hned následující den.

Map pack bude ještě upřesněn před začátkem turnaje.

Věnujte pozornost sekci pravidel, která dostala mírný facelift.

Další info přijde v čase. Dotazy směřujte na kvalifikované osoby.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    Stastne a vesele :]
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SAVANNAH: Podržíš myš nad tlačítkem Menu (F10).
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SLUPKA:
    OGLOKOOG: Hele, jak se tyhle informace vlastně zobrazují? Je to nějaké ingame? Já když dám to nějaké ctrl+alt+f nebo jak to je, tak mám jenom sotva čitelné dvě čísla (nebo jenom jedno :D) vlevo nahoře.
    TENERD
    TENERD --- ---
    MARTYMARTY: na gsl to pry hrajou proto (nekde sem to cet), protoze nechteji davat prilis velkou vyhodu velkym housum, ktery by si jine mapy mohli trenovat vcelku v pohode narozdil od jinych hracu, kteri maji jen ladder (a tudiz nemuzou hrat custom mapy s dostatecne kvalitnima lidma). Ma to svy mouchy ale:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    OGLOKOOG: Tu díru nesnášim, všechno mi jede krásně plynule a když tam najedu obrazovkou, tak brutální pokles fps... + ta mapa je dost oblíbená :/
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OGLOKOOG: a blbě jsem to pochopil. Omlouvám se.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OGLOKOOG: jo, to jsem si přečetl správně. Ale asi mi uchází význam slova "balanc".
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WOODMAKER: dole potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OGLOKOOG: nechápu, jak může být zvz, tvt, nebo pvp imbalanced.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WOODMAKER: Není, třeba ZvZ je na ní imbalanced (stejně jako na Scrap Station) - dole tuším potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu.
    A k tomu FPS dropu nad dírou: 1 2 3
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    WOODMAKER: Já s tím souhlasím, je to strašně pěkná mapa, o to víc mě štve, že s tím Blizzard nic nedělá...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MARTYMARTY: ona je totiž dokonalá
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tyjo koukám chudák Junk Yard, vy jste proti němu fakt nějak hrozně zaujatý :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: Njn, řikám, já si žádnýho problému tam nevšimnul, že bych měl, očividně nejsem sám, když by to tak omezovalo všechny, tak asi pro tu mapu nebude hlasovat momentálně 15 lidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam