• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    jooo, dostal jsem Martyho v jedny hre :-p

taktika: nenechat ho poradne vyspat :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    17.00 budeme odehravat jatka ATM vs Destroyer (kdo ma rad plameny a porcovane marinaky si to jiste uzije:D)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Jde se do hospody! :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    tak mohli by jsme neco spachat, aspon uvidim jak to poslape :) nemam nic moc kompa prave :/ takze kvalita nizka
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    A tak ja klidne neco odehraju :p
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    bohužel nejsem doma, takže nemůžu posloužit jako pokusnej králík
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    To nevim, treba nekdo da nejakej showmatch aspon :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    bude se neco hrat? z nyx ligy... ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WA9NO: Tak to pak postni IP, odkud to muzem koukat kua :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    jestli se dneska bude neco hrat tak bych rad zkusil stream i s komentarem, for teh lulz
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Ok, tak ja to sepisu, tak si udelej vyhledove od pulky unora do pulky cervence volno, at tam mas pak jeste taky chvilku na testovani, az to dodratkujes :-)))
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: jako jo, to proč by ne :) (obojí, jak ten nápad, tak že ty to zorganizuješ a já naprgám :D)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    A nebo pridat rated matche s nizsim K free kdo chce kdy chce a pripadne k tomu nejak zakomponovat to ELO do rankingu alespon castecne :-) Resp. treba udelat i invite only matche podle ratingu a tak :-) Ja to nejak vymyslim a vy to pak naprogramujete, ju? :)))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ARCHITECH: Chtělo by to spíš systém, jako býval na WGT kdysi, teď nevím jestli i pro hráče nebo pro týmy, ale přišlo mi to, že to odráželo výhry prohry i vývoj času :) v PGT to tak myslím taky bylo...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ARCHITECH: ale čistě z hlediska samostatného žebříčku pro nyx mi to příjde být fajn, protože je ten žebříček jinej, než sc ladder a navíc jsou ty zápasy braný trochu víc vážně (nj, jak kým).
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    No ja bych tam urcite casem chtel nejaky "globalni" statistiky pridat, aby byla nejaka motivace hrat i kdyz treba uz clovek vidi, ze se nedostane do top8 nebo tak. Ale napadlo me spis neco jako nejaky jednoduchy achievementy za pocet vyhranejch/odehranejch her nebo tak neco.

Nevim, jestli zrovna tohle ELO je idealni. Prijde mi, ze na to se tam odehraje dost malo her. A jsou mezi nima takovy pauzy, ze se nekdo muze mezi tim treba hodne zlepsit a to ELO stejne nebude odpovidat tomu, jak je dobrej.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Tak s tím počítám, že pokud bych to psal, tak se pokusit to psát pořádně :) Ale holt python neni java, tak mi bude chvilku trvat, než se tam zorientuju a budu schopen něco použitelného vyprodukovat
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Jo, tak jestli budeš, tak rovnou to řeš i se vším všudy, pokud možno, jak to pocitani ratingu, tak tu konstantu pro turnaje :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: No, sem tam mám luck a někoho ucheesuju, no :D Ale uvidíme, počkáme, jeslti by to ocenil i někdo jiný, pokud jo, tak to zkusím zaimplemnetovat (jenom co to rozchodím lokálně)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Tak ale ty zrovna tam to elo moc nepotrebujes, 2., 1., 3. to neni zas tak tezky spocitat, kolikatej jses :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam