• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SPM
    SPM --- ---
    CARTMAN: no silent právě citoval, že na kindle touch už to nejde - takže to tam neotočíš ani čudlíkem...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SPM: no tak jde to otocit tlacitkem ale to mi neprislo jako naka objevna ficura to je tak uz od dovjky snad :D jsem to mozna chybne pochopil tak ze to rotuje podle otoceni jako napr tablet nebo smartphone
    SPM
    SPM --- ---
    CARTMAN: Nepotřebuješ, na 3ce ten screen šel otočit prostě tak, že se zmáčklo tlačítko a zvolilo se, jak se má přetočit... nutno uznat, že na PDF to mnohdy byla jediná volba, jak je přečíst
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: zni zajimave ale na to potrebujes akcelerometr ne?

TEKKET: ja to sleduju protoze me prave taky recenze zajimaji ale zatim je brzo asi koncem tydne se to vyroji :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    wow:

Hello,
    Screen rotation is not available on Kindle Touch.
    Best Regards,
    Anthony M.
    Kindle Customer Support

Skutecne v manualu ke KT neni o otaceni ani slovo...Aneb snazsi cteni vetsich PDF na Kindle Touch diky dotykovemu displeji? Hovno hovno...
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    CARTMAN: aha:) jsem netušil, že je to až tak velká novinka.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jo reklamoval jsem kindle a novej posilaj uz s celnima poplatkama myslim, ze asi 30 dolacu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TEKKET: no jelikoz to amazon zacal prodavat 14.11. tak s tim asi moc lidi zatim zkusenosti nema
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    máte někdo zkušenost s kindle touch? tahle věcička se mi fakt líbí, ale koukám, že ji mají jen na amazon.com, tak se obávám aby se to s clem a poštovným moc neprodražilo.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TWARR: no trosku troll ale jinak jo pekny na co vsechno maji lidi cas :D
    HURDA
    HURDA --- ---
    POMPO: pravda - koukám, že elektronika je s malým cleme, ale takový tuňák žlutoploutvý je 20%
    PECA
    PECA --- ---
    POMPO: O dovozní poplatky (DPH) tě skásne rovnou Amazon a pak už nic neplatíš. Clo se AFAIK platí až nad ekvivalent 150 Jurů. Nad 22 Jurů se platí DPH, ale o to významnější částka to je...
    POMPO
    POMPO --- ---
    HURDA:
    esli zaplatim clo do 5% je mi jedno kdyz zaplatim DPH 20%...:(
    HURDA
    HURDA --- ---
    POMPO: to je limit na DPH, které se platí u importovaných věcí.
    (V podstatě pro tebe stejné jako clo, ale je to "jenom" 20%)
    POMPO
    POMPO --- ---
    HURDA:
    limit na clo je od dubna nebo od kdy 22 Euro...
    HURDA
    HURDA --- ---
    POMPO: na CLO je to ještě málo ne? (nebo už změnili limit i na clo?)

ale někdo tady spal, že DPH už platil (když mu to přišlo z Amazonu z Ameriky)
    POMPO
    POMPO --- ---
    HEAVYN:
    Asi spatna otazka. Koukam ze jsem se prepsal. Z amazonu je take moznost samozrejme.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    POMPO: no jestli budes brat od americana tak clo a dph platit budes to je jasny
    POMPO
    POMPO --- ---
    Objednaval jste z ebaye nekdo posledni dobou kindle?
    Platili jste DPH+CLO?
    Znamej to chce objednat a vaha protoze se clem by to kupoval u nas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam