• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SYKES
    SYKES --- ---
    DAVESADE: MYJKA: on myslí ty slevy budoucí a virtuální, je to moderní člověk, nekouká zpět ale jen kupředu! :))) [dnes Kindle Keyboard za $139 na http://www.amazon.com/dp/B003DZ1Y8Q ]
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    DAVESADE: Ake slevy mas na mysli? Lacnejsi je len pre USA s reklamou.
    POMPO
    POMPO --- ---
    ROMI:
    dik za info.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Readability je odted zadarmo!

Reading Needs a Platform: Introducing the New Readability | Readability Blog
    http://blog.readability.com/2011/11/reading-needs-a-platform-introducing-the-new-readability/
    ROMI
    ROMI --- ---
    NAVARA: hmm kua
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    GALENIUS: Já jsem si žádnou extra nabíječku nepořizoval, pouze adaptér 220V-USB 5V z DealExtreme za 2 dolary:
    Ultra-Mini USB Power Adapter/Charger - EU Plug (110~240V AC) - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-usb-power-adapter-charger-eu-plug-110-240v-ac-26753

Nehřeje, svítí na tom USB lampička, nabíjí se na tom mobil a stejně tak i Kindle. Bez problémů. Stačí mi tedy jen původní USB dodávaný kabel a když bych to chtěl nabíjet bez počítače, tak s tímhle.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROMI: ted uz je pozde, pro priste
    ROMI
    ROMI --- ---
    NAVARA: proste mi je nauctovala, i kdyz to byla reklamace, to mam reklamovat zpet, at to odectou nebo jak?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROMI: celni poplatky pri reklamaci mit nemusis, pokud si to pri odesilani poresit, aby to bylo vedeno jako reklamace
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SPM: aha ja cet "now" misto "not"... sry za fabulacni kampan :(
    SPM
    SPM --- ---
    CARTMAN: no silent právě citoval, že na kindle touch už to nejde - takže to tam neotočíš ani čudlíkem...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SPM: no tak jde to otocit tlacitkem ale to mi neprislo jako naka objevna ficura to je tak uz od dovjky snad :D jsem to mozna chybne pochopil tak ze to rotuje podle otoceni jako napr tablet nebo smartphone
    SPM
    SPM --- ---
    CARTMAN: Nepotřebuješ, na 3ce ten screen šel otočit prostě tak, že se zmáčklo tlačítko a zvolilo se, jak se má přetočit... nutno uznat, že na PDF to mnohdy byla jediná volba, jak je přečíst
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: zni zajimave ale na to potrebujes akcelerometr ne?

TEKKET: ja to sleduju protoze me prave taky recenze zajimaji ale zatim je brzo asi koncem tydne se to vyroji :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    wow:

Hello,
    Screen rotation is not available on Kindle Touch.
    Best Regards,
    Anthony M.
    Kindle Customer Support

Skutecne v manualu ke KT neni o otaceni ani slovo...Aneb snazsi cteni vetsich PDF na Kindle Touch diky dotykovemu displeji? Hovno hovno...
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    CARTMAN: aha:) jsem netušil, že je to až tak velká novinka.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jo reklamoval jsem kindle a novej posilaj uz s celnima poplatkama myslim, ze asi 30 dolacu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TEKKET: no jelikoz to amazon zacal prodavat 14.11. tak s tim asi moc lidi zatim zkusenosti nema
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    máte někdo zkušenost s kindle touch? tahle věcička se mi fakt líbí, ale koukám, že ji mají jen na amazon.com, tak se obávám aby se to s clem a poštovným moc neprodražilo.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TWARR: no trosku troll ale jinak jo pekny na co vsechno maji lidi cas :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam