• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    HURDA
    HURDA --- ---
    PEJR: Ale je jenom v menu a místo screen saveru
    E42
    E42 --- ---
    SMRGL:
    Amazon Kindle Special Offers Edition Review - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=9b3CCakMUM0
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    jak velká a rušivá je ta reklama na sponzorovaném kindlu? možná jsem slepej, ale nikde jsem nic pořádného nenašel...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    za 3 ho tu prodava snad kdekdo ne? takhle to vypada, ze jako fakt chteji penize i za ten jejich platek ;-)
    PECA
    PECA --- ---
    EVILMIND: To je zhruba totéž, na co přijde přímo z Amazonu a možná i s pouzdrem, ne? Tak asi si spočítali, kolik by tratili, kdyby rozdávali Kindle za litr... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uz tam je i cena - 3599 za rocni predplatny i s kindlem, to zase neni tak ohromujici, jako bylo v tech drivejsich PR clancich, spis bych rekl naprosto nezajimave

Vychází nový deník Insider, noviny pro znalce - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=723464
    KERB
    KERB --- ---
    PEEDIA: uplne bez problemu
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    CERTICA: sry, predcitanie nahlas :D
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    E42: 4ku som kupovala ako darcek teraz rodicom na Vianoce. Myslim, ze reklama by tam naozaj nevyznela dobre.
    TWARR: yy, myslela som predcitat. Diky :)
    KURE: mne sa to citanie nahlas osvedcilo. Hlavne, ked niekedy pripravujem prezentaciu v angl. a nie som si ista vyslovnostou. Alebo ked cestujem v noci v buse a nechcem prudit ostatnych svetlom...
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    QWITI:
    JYRKA: super, díky moc!
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PEEDIA: Budou se zobrazovat české znaky, pokud to bude text v unicode. Jinými slovy: všechno, co koupíš, bude fungovat.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    prosím o radu, přemýšlím o kindlu, ale u toho nového v jazycích nepíšou, že podporuje češtinu..znamená to, že se mi nebudoiu správně zobrazovat české znaky? jo a taky žiju v anglii, takže si ho budu kupovat tady..díky moc!
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    HURDA
    HURDA --- ---
    ZATAMOKO: Já ho mám, tipuju, že Kindle for PC ještě neumí periodical format.

Do nedávna to uměl jenom HW Kindle. Teď už se asi přidal i Android a iOS
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Mate nekdo predplatny Respektu na kindlu?
    Jsem ted koukal, ze si ho nemuzu poslat do Kindle for PC, ale jen na Kindle a Android. Tak nevim, zda je to muj bug, nebo jejich ficura :)
    KURE
    KURE --- ---
    CERTICA: tak funkce je to pekna a zajimava, ale za ten skoro rok sem ji nepouzil
    TWARR
    TWARR --- ---
    E42: citat ... predpokladam, ze myslela predcitat
    SILENT
    SILENT --- ---
    Tak Sony Reader se da hacknout, coz znamena, ze se tam daji instalovat aplikace pro android, napr. Kindle App. To mimo jine znamena, ze jde na jedne ctecce primo provozovat Amazon i Adobe...
    Sony Reader Wifi Hacked – Now Runs Kindle, ezPDF, and more (video) - The Digital Reader
    http://www.the-digital-reader.com/2011/10/23/sony-reader-hacked-now-runs-kindle-ezpdf-and-more-video/
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    E42: na aute mas taky nalepeny reklamy protoze nemaj vliv na funkci? jde o to ze nekoho muze srat cumet na reklamni screensavery a vsudy pritomnej prouzek pri navigaci... a nekomu to zase muze bejt uplne fuk protoze to nema vliv na funkci... a nekdo vi jak nainstalovat usb network a hackne si init.d scripty pres ssh kazdymu co ho bavi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam