• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FERRYH: sněžná slepota mne postihla :)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KID_MCHUTT: mystifikujes... :)) stahnes cokoliv i jako novacek ted a vic nez predtim bez nejakeho omezeni.. jelikoz xtrance od posledniho napadeni DILIA se stal jen linkovaci web.. k databazi je prifarene stahovani ebooku z nejakeho web uloziste... podivej se poradne.. nejlepe to vidis u novinek.. uplne vpavo jsou jedna az tri ikonky na stahovani z ruznych serveru toho ketereho ebooku co k publikaci na trance patri...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CARTMAN: funguje, ale stahování už ne...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CARTMAN: jinak je dole nicmene s prestavkami obcas funguje
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KERB: je jiz par tydnu down... vice viz mobileforum.
    KERB
    KERB --- ---
    co se stalo s xtrance .. nejde stahovat :/
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    velká prosba:

nemáte někdo prosím funkční login na library.nu?...vypadá to, že zrušili možnost registrace novým lidem
    PECA
    PECA --- ---
    LEVIATHAN: Co vím, tak Amazon doporučoval zablokovat zařízení ze svého účtu u Amazonu. "Zalokované" zařízení nebude možné připojit do Whispernetu, snad se (pokud se do Whispernetu pokusí připojit) smažou u Amazonu zakoupená díla (knihy, audible, hry) a možná i další obsah nahraný skrze Whispernet.
    Ať tak či tak, určitě bych to udělal. Mýslím, že ta blokace lze odvolat. Mrkni se po tom na Amazonu, někde to tam bylo popsaný.
    LEVIATHAN
    LEVIATHAN --- ---
    NAVARA: no už koukám po Kindle 4, ale moje stará dobrá Kindle 3 mi byla milejší, bohužel mi byla s nejvetší pravděpodobností ukradena :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEVIATHAN, EVILMIND: teoreticky ano - amazon vi z jake IP se pripojuje, takze by byli schopni predat tohle prislusnemu ISP, ktery by byl schopen oznacit konkretniho majitele pripojeni k netu... ale proc by to meli delat? takhle si koupis novej.

+ google ten registr budoval :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LEVIATHAN: Myslis jako nekde v centralnim registru wifi? ;-)
    LEVIATHAN
    LEVIATHAN --- ---
    nevíte zda by se dala podle připojení k wifi dohledat ztracená/ukradená Kindle 3
    MICA
    MICA --- ---
    Je možné počeštit sponzorovanou verzi Kindle 4?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    PETUL_KA: Na podobné věci mám šablonu v Libre Office/Open Office a odtud buď přímo do epub nebo z ODT v Calibre do čeho chci.
    BTW to vypínání jde jistě prodloužit nebo vypnout.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    No a nevadi vam, ze se Kindle po chvilce neotaceni sam vypne? Na to vareni celkem nepohodlne, kdo na to pak spinavejma rukama chce tlapkat...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETUL_KA: taky html, ale usilovne premyslim, ze se naucim ten novinovy format :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PEJR: nechat dobře uležet do druhého dne a pak podávat s bramborovou kaší? :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    PETUL_KA: Ja som si urobila kolekciu recepty. :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    PETUL_KA: stačí koupit obal se stojánkem a šikovně obalit smršťovací folií :))
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    MYJKA: ja si ukladam recepty v html do jednoduchy sablony s odstavcema a zarazkama a mam to poslany do kindlu, ale formatovani nic moc, jeste na tom budu muset zapracovat... akorat by to jeste chetlo nejaky specialni stojanek a pruhledny obal, aby kindle neprisel v kuchyni k urazu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam