• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Tak jsem si pořídil svojí první čtečku – Kindle Touch, o víkendu by měl dorazit, to jsem na ten zázrak zvědavej teda:)
    E42
    E42 --- ---
    CARTMAN: O 700? Na Amazonu stojí $79, takže tohle je dražší tak o 350 Kč (navíc oproti ceně bez daně, která v některejch státech je). Zvláštní to je, ale cena by to byla hodně férová.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NECROMAN: no z principu veci je to porad asi o 700drazsi nez z amazonu coz je +- cena dopravy bez dane a cla... ale pochybuju ze na ceskym trhu kde uz asi dva tydny neni zadny kindle najednou nakej euroretailer sehnal balik kindlu na slevovou akci :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    to je nejake podezrele - Kindle 4 za 1950Kc
    Elektronická čtečka knih Amazon Kindle 4 Wifi - Special offers | Zažij sen
    http://zazijsen.cz/team.php?id=174
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    QWITI: convert zadavas napr ked chces previest pdf do ineho formatu. .doc staci zaslat bez predmetu.
    PECA
    PECA --- ---
    KUBIS: To modrý světlo bude od infra lampy. On ten dotykáč má optické snímání. Z jedné strany a shora si svítí infra světlem (to lidi nevidí) a naproti to snímá. Kamera to zachytí jako světlo.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    si říkám jestli to nemají obráceně - system v jave a gui v html5 a javascriptu. to by dávalo větší smysl, ne?
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    PECA: jojo, vim ale jak jsem videl tu modrou listu tak jsem si rikal ze to jede na wiondowsech:)
    PETUL_KA: prave ty pochybnosti.. uz jsem si rikal ze jsem fakt totalne mimo a doporucil kindla spatne:)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    KUBIS: zda, podivej se na to video, je to od odrazejiciho svetla nejspis :) ale taky jsem chvili zapochybovala, z fotky to vypada jak podsviceni s modrym pruhem nahore
    PECA
    PECA --- ---
    KUBIS: Zdá. Touch je eInk. Barevný svítící je oheň, tedy Kindle Fire :-)
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    PECA: zde se mi to nebo touch je barevny a svitici?
    PECA
    PECA --- ---
    Kindle Touch odemčen pomocí (ne)obyčejné MPtrojky - DIIT
    http://www.diit.cz/clanek/kindle-touch-odemcen-pomoci-ne-obycejne-mptrojky/39198/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FERRYH: sněžná slepota mne postihla :)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KID_MCHUTT: mystifikujes... :)) stahnes cokoliv i jako novacek ted a vic nez predtim bez nejakeho omezeni.. jelikoz xtrance od posledniho napadeni DILIA se stal jen linkovaci web.. k databazi je prifarene stahovani ebooku z nejakeho web uloziste... podivej se poradne.. nejlepe to vidis u novinek.. uplne vpavo jsou jedna az tri ikonky na stahovani z ruznych serveru toho ketereho ebooku co k publikaci na trance patri...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CARTMAN: funguje, ale stahování už ne...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CARTMAN: jinak je dole nicmene s prestavkami obcas funguje
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KERB: je jiz par tydnu down... vice viz mobileforum.
    KERB
    KERB --- ---
    co se stalo s xtrance .. nejde stahovat :/
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    velká prosba:

nemáte někdo prosím funkční login na library.nu?...vypadá to, že zrušili možnost registrace novým lidem
    PECA
    PECA --- ---
    LEVIATHAN: Co vím, tak Amazon doporučoval zablokovat zařízení ze svého účtu u Amazonu. "Zalokované" zařízení nebude možné připojit do Whispernetu, snad se (pokud se do Whispernetu pokusí připojit) smažou u Amazonu zakoupená díla (knihy, audible, hry) a možná i další obsah nahraný skrze Whispernet.
    Ať tak či tak, určitě bych to udělal. Mýslím, že ta blokace lze odvolat. Mrkni se po tom na Amazonu, někde to tam bylo popsaný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam