• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KECAM
    KECAM --- ---
    ALINEARTODE: Tak me by to zajimalo, protoze toho sveho stareho dobreho keybord uz mam, ale kamaradka se rozhoduje a ja mam proste porad pocit, ze neni nad to, objednat primo z USA :)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    PLUMM: můžu se tam schválně stavit podívat, jestli to někoho zajímá :) svýho mazlíka už mám, kže bych to dělala pro vás
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ALINEARTODE: Sponzorovanej Kindle 4 stojí 79$, to už tu zaznělo. Nesponzorovanej 109$. Takže ne, tim to neni:)

Jedině majitel eshopu často lítá do usa a už si jich tam nakoupil dostatek, aby je tady za tuhle cenu mohl prodávat. Jinou možnost nevidim:)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    JYRKA:
    AGNES_NITT:

jestli ta cena nebude tímhle: "Special offers je verze, kterou sponzorují společnost Amazon a její partneři výměnou za reklamu, která se zobrazuje po uspání čtečky. Ve standardní verzi se zde zobrazují portréty známých spisovatelů a spisovatelek. Reklama se začne zobrazovat po registraci u Amazonu a připojení přes WiFi nebo 3G k internetu."
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AGNES_NITT: Promin, treba jim krivdim. Ale proc by nekdo prodaval Kindle o tolik levneji?
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    JYRKA: No tak jsem to zase zrušila, protože do Phy se fakt nedostanu. No nic. Jdu brouzdat dál. :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AGNES_NITT: té ceně bych nevěřil. Prostě je to nesmysl, aby to někdo prodával za tyto peníze.
    Takže jedině osobní odběr, protože jinak Ti dojde tak cihla
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    NECROMAN: Tak já jsem to zkusila objednat. Přímo z jejich ofiko stránek. http://www.euroretail.cz/euroretail/eshop/6-1-ELEKTRO-DARKY-A-POMOCNICI
    2.100,- je celkem fér cena. Na českých internetech jsem nic levnějšího stejně nenašla. Jenom doufám, vzhledem ke grafické úpravě stránek, že to nebude nějaký fake. :))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    E42: mas pravdu nevim proc jsem si myslel ze dotovanej kindle je za 59
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CARTMAN: hlavne vtipne, ze na tom slevovem webu maji puvodne 2900 a na svem webu ji maji za 2100 Kc
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Tak jsem si pořídil svojí první čtečku – Kindle Touch, o víkendu by měl dorazit, to jsem na ten zázrak zvědavej teda:)
    E42
    E42 --- ---
    CARTMAN: O 700? Na Amazonu stojí $79, takže tohle je dražší tak o 350 Kč (navíc oproti ceně bez daně, která v některejch státech je). Zvláštní to je, ale cena by to byla hodně férová.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NECROMAN: no z principu veci je to porad asi o 700drazsi nez z amazonu coz je +- cena dopravy bez dane a cla... ale pochybuju ze na ceskym trhu kde uz asi dva tydny neni zadny kindle najednou nakej euroretailer sehnal balik kindlu na slevovou akci :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    to je nejake podezrele - Kindle 4 za 1950Kc
    Elektronická čtečka knih Amazon Kindle 4 Wifi - Special offers | Zažij sen
    http://zazijsen.cz/team.php?id=174
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    QWITI: convert zadavas napr ked chces previest pdf do ineho formatu. .doc staci zaslat bez predmetu.
    PECA
    PECA --- ---
    KUBIS: To modrý světlo bude od infra lampy. On ten dotykáč má optické snímání. Z jedné strany a shora si svítí infra světlem (to lidi nevidí) a naproti to snímá. Kamera to zachytí jako světlo.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    si říkám jestli to nemají obráceně - system v jave a gui v html5 a javascriptu. to by dávalo větší smysl, ne?
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    PECA: jojo, vim ale jak jsem videl tu modrou listu tak jsem si rikal ze to jede na wiondowsech:)
    PETUL_KA: prave ty pochybnosti.. uz jsem si rikal ze jsem fakt totalne mimo a doporucil kindla spatne:)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    KUBIS: zda, podivej se na to video, je to od odrazejiciho svetla nejspis :) ale taky jsem chvili zapochybovala, z fotky to vypada jak podsviceni s modrym pruhem nahore
    PECA
    PECA --- ---
    KUBIS: Zdá. Touch je eInk. Barevný svítící je oheň, tedy Kindle Fire :-)
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    PECA: zde se mi to nebo touch je barevny a svitici?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam