• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    mate a pouzivat euz nekdo ten novy Kindle 4 nedotykovy? Jaky je vas nazor na nej / je lepsi si nechat Kindle 3 s klavesnici nebo ten novy? :) Segra mi k Vanocum koupila tu 4ku a chce si nechat moji 3ku, tak jen jestli je to dobry napad.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    MEDVED007: Toto jsem resil vcera s mirnym vztekem - defaultne se to zaplo vsem (imho vsem s novym firmwarem), vypnes to u sebe v profilu na amazon.com. Kazdopadne nevim jak moc to ma zpozdeni, protoze jsem se pak snazil nejaky veci primo z Kindle smazat a hazelo se to do archived stale, co jsem smazal v Kindlu, to se presunulo do archivu v profilu a naopak (zacarovanej kruh:)... dnes uz nikoliv.

Co me ale opravdu popudilo je nemoznost smazat pres profil na amazon.com archivovany periodika nejak hromadne, musis pekne po jednom.. mel jsem tam kolem 100 polozek coz byl mirne receno opruz. Ale mozna jsem jenom slepej nebo mam blbej browser ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    A já mám dotaz, jak je to s registrací nesponzorovanýho kindlu z ČR, z nějakého důvodu mi to pořád háže chybu
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    mám dotaz na archivaci novin....ať chci nebo ne, tak se mi to háže smazaná vydání do archived items, kde to asi jakože není resp. musí to být v dosahu wifi, aby se příslušné noviny natáhly čili paměti to zabírá asi minimum, ale stejně to tam nechci mít ? jak kindlu v téhle činnosti zabránit ?
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    NECROMAN: Nevim, někdo si ho kupte a poreferujte:) Ja mam konečně už svýho novýho, předevčírem dovezenýho, Kindle Touch, vyšel mě na 1939 Kč, tak už naštěstí nákup čtečky nemusim řešit:)
    Jak už jsem tu psal... možná, že prodávající z toho eshopu často lítá za moře a už si jich pěknou řádku k prodeji přivezl. No a možná taky ne.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    btw alze dorazila zrejme naloz k4 takze jeste pred vanoci je mozne je u nich koupit pro ty co se boji nakupu z ameriky nebo to nutne potrebuji nebo whatever. na strankach sice pisou "na ceste" ale u moji drivejsi obednavky uz napsali vyrizeno.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PLUMM: pravda, treba je to corka, ale pak je otazka, zda to treba Amazon nezablokuje? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nicmene tady je zrejme funkcni postup
    Místo na internetu zakoupených mobilů chodí lidem pytlíky s rýží – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/231976-misto-na-internetu-zakoupenych-mobilu-chodi-lidem-pytliky-s-ryzi.html

tj. sice zaplatis, ale o ty penize neprijdes, tedy pokud se muzes spolehnout ze vedouci posty/policie budou konat jak maji
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VAMPYR: nic se nezmenilo, porad to udelat NEMUZES :) pokud postacku neznas, a nedosvedci ti, ze zasilka byla poskozena, coz bych na malomeste v klidu domluvil, v Praze teda nevim...

Poštovní podmínky České pošty
    Článek 34
    Otevření poštovní zásilky na žádost adresáta
    1. Je-li poštovní zásilka, která je připravena k dodání, zjevně poškozená, podnik poštovní zásilku na žádost adresáta a za jeho přítomnosti otevře.
    2. O otevření poštovní zásilky se pořídí písemný záznam. Kopii záznamu vydá podnik
    a) adresátovi, pokud o to požádal a pokud je poštovní zásilka dodána,
    b) odesílateli, pokud je poštovní zásilka vrácena.
    3. Požadavek na otevření poštovní zásilky může uplatnit jen
    a) fyzická osoba, která způsobem podle čl. 23 odst. 1 prokáže, že je adresátem,
    b) zmocněnec adresáta, zákonný zástupce adresáta, zmocněnec zákonného zástupce adresáta nebo oprávněná osoba.
    V případě podle písmene b) platí ustanovení odstavců 1 a 2 obdobně.
    VAMPYR
    VAMPYR --- ---
    Taky jsem zvědavej co z Euroretails vyleze, na zazijsen chtějí převod před posláním, na euroretails mají dobírku. Pokud se nic nezměnilo tak by pošta měla umožnit otevření balíku a kontrolu před zaplacením.
    CASTER
    CASTER --- ---
    DHL je sice vetsinou dabelsky rychla, ale na tohle jsem tedy zvedav:

Shipping estimate:December 20, 2011 - December 21, 2011
    Delivery estimate:December 22, 2011 - December 23, 2011 (More about estimates)

(je to lighted cover na K4, ktere bylo objednane dohromady s K4, ale nebylo skladem a slibovali ho az na leden, ted se to zmenilo)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    CASTER: jojo, to už jsem udělal, tak snad se zadaří - podle pending deliveries se ještě nikdo nepřipojil :-)
    CASTER
    CASTER --- ---
    LEFTY: zkus na nej poslat svoji adresu, jestli to nebyla nizkonakladovka tak by ti ho personal mohl vratit :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SPM: ten oxymoron jsi detekoval spravne nicmene je to presne tak ;)
    PECA
    PECA --- ---
    SPM: Má to správně. Podívej se po českých eshopech. Všichni prodávají "sponzorovanou" řadu. Jenomže Amazon dodává sponzorovanou řadu výhraně pro US (a možná CA). CARTMAN Prostě konstatuje fakt.
    SPM
    SPM --- ---
    CARTMAN: uh, nemáš to nějaký smíchaný? :) v první větě je, že nesponzorovaný se tu neprodávaj a v další, že sponzorovaný se mimo usa nesmí prodávat :-D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ach jo, musím si postěžovat, můj Kindle je ztracen, zapomenut v letadle :-( Někdo bude mít aspoň pěkný vánoce.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    u nas se nesponzorovany k4 snad ani neprodava takze nema smysl to resit. predpokladam ze jelikoz se sponzorovany tusim nesmej prodavat mimo usa tak ten co to u nas prodava bere rozbity kus jako cistou odepsatelnou ztratu protoze reklamaci do amazonu asi z cz neprocpe :)... bude to nejspis i stejny duvod proc kindle fire bude spis pro neznalce nebo extremni odvazlivce...

samozrejme pokud duverujete svemu prodejci naplno tak se jako zakaznik nemate moc ceho bat neb se na vas vztahuji ceske zakony a ze je prodejce trochu podvodnicek neni vase starost :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    PLUMM: bral jsem nesponzorovany, jsem se prehlidl, tedy 2100/109....moje chyba...pardon
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    KECAM: Tak to si podělil nějak zvláštně:) Když počítam cenu, co maj na webu, tak je to 26,6 a když tu, co maj v tý "akci" na zazijsen.cz, tak je to 24,7 ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam