• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ach jo, musím si postěžovat, můj Kindle je ztracen, zapomenut v letadle :-( Někdo bude mít aspoň pěkný vánoce.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    u nas se nesponzorovany k4 snad ani neprodava takze nema smysl to resit. predpokladam ze jelikoz se sponzorovany tusim nesmej prodavat mimo usa tak ten co to u nas prodava bere rozbity kus jako cistou odepsatelnou ztratu protoze reklamaci do amazonu asi z cz neprocpe :)... bude to nejspis i stejny duvod proc kindle fire bude spis pro neznalce nebo extremni odvazlivce...

samozrejme pokud duverujete svemu prodejci naplno tak se jako zakaznik nemate moc ceho bat neb se na vas vztahuji ceske zakony a ze je prodejce trochu podvodnicek neni vase starost :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    PLUMM: bral jsem nesponzorovany, jsem se prehlidl, tedy 2100/109....moje chyba...pardon
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    KECAM: Tak to si podělil nějak zvláštně:) Když počítam cenu, co maj na webu, tak je to 26,6 a když tu, co maj v tý "akci" na zazijsen.cz, tak je to 24,7 ;)
    KECAM
    KECAM --- ---
    ALINEARTODE: Jako, spocital jsem, ze kdyz si vezmu jenom cenu v Kc a podelim cenou na amazonu, tak mi vyjde nejakych 19,2 Kc za 1$. Dokazu si predstavit, ze nekdo od amazonu dostal dobrou nabidku na mnozstvi Vs cena za dopravu+ pojdme nejak ojebat clo, ale i tak tam nevidim zadny prostor pro nejaky rozumny vydelek vzhledem k casu, riziku a mnozstvi......
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    KECAM: v po mám blbě práci, v út tam dopol zaběhnu a dám vědět
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me teda ten generickej shop prijde jako prototyp neceho, o cem za par tydnu budou 3 minuty v krimi zpravach
    KECAM
    KECAM --- ---
    ALINEARTODE: Tak me by to zajimalo, protoze toho sveho stareho dobreho keybord uz mam, ale kamaradka se rozhoduje a ja mam proste porad pocit, ze neni nad to, objednat primo z USA :)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    PLUMM: můžu se tam schválně stavit podívat, jestli to někoho zajímá :) svýho mazlíka už mám, kže bych to dělala pro vás
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ALINEARTODE: Sponzorovanej Kindle 4 stojí 79$, to už tu zaznělo. Nesponzorovanej 109$. Takže ne, tim to neni:)

Jedině majitel eshopu často lítá do usa a už si jich tam nakoupil dostatek, aby je tady za tuhle cenu mohl prodávat. Jinou možnost nevidim:)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    JYRKA:
    AGNES_NITT:

jestli ta cena nebude tímhle: "Special offers je verze, kterou sponzorují společnost Amazon a její partneři výměnou za reklamu, která se zobrazuje po uspání čtečky. Ve standardní verzi se zde zobrazují portréty známých spisovatelů a spisovatelek. Reklama se začne zobrazovat po registraci u Amazonu a připojení přes WiFi nebo 3G k internetu."
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AGNES_NITT: Promin, treba jim krivdim. Ale proc by nekdo prodaval Kindle o tolik levneji?
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    JYRKA: No tak jsem to zase zrušila, protože do Phy se fakt nedostanu. No nic. Jdu brouzdat dál. :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AGNES_NITT: té ceně bych nevěřil. Prostě je to nesmysl, aby to někdo prodával za tyto peníze.
    Takže jedině osobní odběr, protože jinak Ti dojde tak cihla
    AGNES_NITT
    AGNES_NITT --- ---
    NECROMAN: Tak já jsem to zkusila objednat. Přímo z jejich ofiko stránek. http://www.euroretail.cz/euroretail/eshop/6-1-ELEKTRO-DARKY-A-POMOCNICI
    2.100,- je celkem fér cena. Na českých internetech jsem nic levnějšího stejně nenašla. Jenom doufám, vzhledem ke grafické úpravě stránek, že to nebude nějaký fake. :))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    E42: mas pravdu nevim proc jsem si myslel ze dotovanej kindle je za 59
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CARTMAN: hlavne vtipne, ze na tom slevovem webu maji puvodne 2900 a na svem webu ji maji za 2100 Kc
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Tak jsem si pořídil svojí první čtečku – Kindle Touch, o víkendu by měl dorazit, to jsem na ten zázrak zvědavej teda:)
    E42
    E42 --- ---
    CARTMAN: O 700? Na Amazonu stojí $79, takže tohle je dražší tak o 350 Kč (navíc oproti ceně bez daně, která v některejch státech je). Zvláštní to je, ale cena by to byla hodně férová.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NECROMAN: no z principu veci je to porad asi o 700drazsi nez z amazonu coz je +- cena dopravy bez dane a cla... ale pochybuju ze na ceskym trhu kde uz asi dva tydny neni zadny kindle najednou nakej euroretailer sehnal balik kindlu na slevovou akci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam