• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a cemu vadi, ze to je v nakym archivu na jejich webu? schvalne jsem ted koukal co tam mam, to radsi at se amazonu zaplni disk nez abych ty idnesy mazal po 1, fuj
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    tak jsem psala na kindle, jak si mám smazat z archivu noviny když to nechci jak tydýt dělat na webu po jednom...tak mi poradili jak to mám dělat po jednom :-) na otázku jak kindlu zabránit v tom, aby to furt strkal do archivu mi neodpověděli vůbec....čili informační hodnota odpovědi je nula :-(
    SILENT
    SILENT --- ---
    SILENCE: potvrzuj ze fungovani zdarma stale funguje a tipuju, ze ho brzy nezrusej
    CASTER
    CASTER --- ---
    SILENCE: surfovani je stale zdarma, dorucovani osobnich dokumentu poslanych na @kindle.com je zdarma pouze pres wifi, na tom se taky nic nezmenilo. Taky predpokladam ze to nezrusej.
    TWARR
    TWARR --- ---
    SILENCE: Hledaný řetězec je příliš krátký: 3g ;)
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    z nejakyho duvodu nemuzu auditko filtrovat podle "3g" tak se chci zeptat nekoho, kdo kindle 3 s 3g skutecne pouziva jestli je to stale jeste zcela zdarma, a vsech ostatnich na rumory jak dlouho to jeste asi zcela zdarma bude. osobne si myslim ze kdyz ty novy modely 3g nemaji, tak uz by to pro tu celkem uzkou klientelu mohlo zdarma zustat.. ale kdo vi.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Skusim aj sem.

Nasiel by sa niekto ochotny, kto by mi zdigitalizoval knihu o tarotoch, 222 stran, rozmer knihy cca ako A5ka. Obsahuje obrazky kariet.
    Praha, knihu mam a dodam.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DRIZDIK:
    QWITI: aaah ja se taky nechal zmast SILENTem pritom proc to neni u touche je jasny :D
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN & DRIZDIK & KURE: pardon, celou dobu myslim K4 Touch, u K4 bez touch screenu to samozrejme jde. Mozna se jim u Touche nechtelo predelavat ovladani i pro landscape mode.
    KURE
    KURE --- ---
    SILENT: pockej v jakym smyslu K4 ukazuje pdf jinak nez K3?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    CARTMAN: tim otocenim displeje myslite konkretne co? protoze me to otocit u k4 jde
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    nemáte někdo na prodej zavírací obal na kindle 3? Netušíte, kde by se dalo do vánoc ještě koupit? Z DX mi nepřišlo a do vánoc už asi nepřijde :-(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: popravde ani ja nevim proc to tam neni podle me je to SW zalezitost a nechapu proc to z toho vyndali... napada me akorat ze chteji zbavit prave pdf nejak asi je vyvoj pdf readeru stal moc penez a vysledek stal porad za prd :(
    SILENT
    SILENT --- ---
    KURE: tak pro me je k4 nepouzitelnej, protoze vetsina veci co ctu, jsou pdfka, prednasky, atd. ovsem chapu, ze na tech amazon nezbohatne :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    navic, koho ma bavit pohybovat se po knizce kurzorem a vytukavat zmeny/komentare na pidiklavesnici... uzitecnejsi by mi prislo tlacitko "rec", ktery by nahravalo komentarei s cislem strany; at se to pak da v compu podle toho upravovat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nicmene velikost K3 mi zcela vyhovuje, meli by dalsi modely delat presne stejne velke - takhle v pripade poruchy se mi vyplati vic shanet starsi drazsi model, nez updatovat i oberon obal... ;-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    jo, knizka taky nema klavesnici, takze o co jde ;)))
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KURE: jako mě by třeba to nemluvení a nehraní mp3 vůbec nevadilo bo kindla používám čistě jako čtečku tj. knížku......
    KURE
    KURE --- ---
    SILENT: imho orezali funkce ktere nesouvisi s knihama.
    uprime usetrit $30 za to ze kindle nebude mluvit a prehravat mp3 mi prijde jako kseft stoleti.

NECROMAN: 200 knizek? ja se ztracim kdyz jich tam mam 20.
    imho kdyz ta pamet bude jeste polovicni tak to je uplne jedno.
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN: myslim, ze otaceni obrazu pouziva vic nez jedno promile. spis orezali funkce, ktere primo nesouvisi s knihama primo z amazon storu. tedy pozici na trhu ctecek uz maji, ted je potreba tlacit na prodej knih.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam