NAVARA: no mal som v ruke kindla, coz vyzera ako to, co by som chcel, ale s tym, ze v momente, ako je tam pripojne usbcko, uz sa to da vyuzit na trosku viac veci ako len citanie knih (coz samozrejme JE funkcia citacky).. ja by som ale od toho chcel kusok viac moznosti, ale zase tablet je uz narocnejsi hlavne na peniaze...a nepotrebujem vsetko co tablet ponuka, hlavne preto, ze nie som klasicky fejsbuk uzivatel a nepotrebujem byt neustale pripojeny na nete (navyse zijem v chatke v lese za prahou bez signalu)... no a do citacky si mozes pripnut sluchatka, tak to mozes pouzit ako prehravac hudby... no a v takom pripade je pridavna pamet vzdy plus...
no a vlastne, ako som spravne pochopil (ak nie, tak za vyvedenie z omylu dik) tak tablety uz nemaju ten elektronicky atrament, ale je to klasicky podsvieteny displej... a mne sa takyto text necita uplne dobre, e-ink je urcite prijatelnejsi a chcenejsi...
CARTMAN: touch screenom nepohrdam, ale ako som pisal vyssie, chapem ze touch screeny uz nie su e-ink...
je nejaka stranka, ktora dobre a prehladne zhrnuje vlastnosti a tipy momentalnych tabletov a citaciek na trhu? popr. ich porovnanie,,, dik