• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    HELVETE: vyhláška NBÚ má v čr hodnotu jako nepraný ponožky, hlavně když ji nikdo nepoužívá a stačí vědět kde si o informaci říct..

PLUMM: HELVETE: pánové, chtěl bych vás vidět, jak tisknete mraky zákaznických norem a taháte s sebou štosy papírů, aby jste si je mohli přečíst ;)...

Mailem se tyto dokumenty normálně posílají (dokonce putujou celou evropou), nikdo určitě nebude filtrovat nonstop vaše pakety..

Otázka byla podána jednoduše, jak moc se AMAZON šťourá v tom co konvertuje. Dělá si statistiku, vyhledává tzv. závadná díla? Předává je případně dál?

Odpověď jsem již od některých diskutujích dostal. Děkuji ;)

PLUMM: PS: nejdrsnější zabezpečení jsem zatím viděl u ESA a následně u Boeinga... Docela dost si hlídají svá průmyslová tajemství a výzkumy...
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SMRGL: "podle toho o jaký mail se jedná... ;)"
    Tak si to představ. Přihlásíš se do svýho nejvíc nejtajnějšího a nejvíc nejbezpečnějšího mailu v celym Vesmíru, vezmeš dokument a pošleš ho Amazonu do jejich vlastního mailu na jejich vlastním serveru, kde si ho oni uloží a následně ti ho pošlou zpátky do tvý čtečky, která je připojená k internetu. Připadá ti, že to, z jakýho mailu ten dokument odešleš, hraje vůbec nějakou roli?:)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: zejména, pokud už nic jiného tak http://www.nbu.cz/cs/pravni-predpisy/zakon-c-4122005/uplne-zneni-zakona-c-4122005/ a provaděcí vyhláška http://www.epravo.cz/?s1=Y&s2=6&s3=1&s4=0&s5=0&s6=0&m=1&typ=predpisy&recid_zak=13904 a její

§ 20

Přeprava utajované písemnosti technickými prostředky

K přepravě utajované písemnosti lze používat pouze technické prostředky certifikované pro přepravu utajovaných písemností příslušného stupně utajení.

a vůbec ;)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    SMRGL: to si fakt snad děláš jenom srandu :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SMRGL: To je otázka jak z jinýho vesmíru tohleto:)
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    SMRGL: mail do amazonu jednoznacne
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SMRGL: cist si dokumenty v kindlu synchronizovatelnym, v podstate jakymkoli zarizeni nezabezpecenym s rezimem V,D, T, PT je na preshubu:) a na odejmuti prverky jestli nejakou vubec mas:)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SMRGL: Pokud to Amazon nedělá sám pro sebe, tak to jako správná US firma ochotně vyslepičí libovolným US institucím na požádání.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    BLABOUS: podle toho o jaký mail se jedná... ;)

každopádně to asi bude pořád jistit laserová tiskárna..
    NGR
    NGR --- ---
    ale nevim jak s tou synchronizaci kterou by to melo umet
    NGR
    NGR --- ---
    tak ted jsem zjistil ze do adr kindle v androidu mi to dovoli zapsat soubory formatu azw a mbp
    NGR
    NGR --- ---
    MTHU: v tuhle chvili mam dva problemy:
    1. kindle sw v androidu mi neotevre txt - by uz mohle ne?
    2. poslu si email na svuj kindle adresu a naleje se mi soubor do kindlu ale uz ne do mobilu a synchro v telefonu nepomaha
    a tam kde je adresar kindle - v androidu mi nejde nic zapsat
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    SMRGL: no jestli si takovy dokumenty posilas klasickym emailem, pak je to fakt asi jedno... kazdopadne pokud mas strach tak si je tam nahravej pres usb a nezapinej wifi, jinak ten dotaz je vazne divnej ;))
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    SMRGL: uz mail likviduje jakekoli utajeni
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Jeden blbej dotaz - jak je to s Amazonem a sledováním nahraných nezakoupených knich.? Tzn. mam knihu, nebo dokument, který Amazon nemá a chtěl bych vědět, zda se bude Amazon zajímat o tu knihu, nebo dokument, který si posílám mailem.

Jde mi hlavně o to, že bych si rád na čtečce četl dokumenty v pdf, které podléhají určitému stupni utajení.....
    MTHU
    MTHU --- ---
    NGR: Co jsem pochopil, tak to funguje jen u dokumentů, co prolezou amazoním whispernetem, takže buď knížky koupený přes ně, nebo personal documents, ale ty nevím, jestli jdou posílat do Androidí app.
    Na androidu lze ručně knížku přidat ručně do adresáře kindle na kartě (mobi formát), ale nesyncne se.
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    NGR: Zkusenost mam tu, ze se mi to po zadani udaju meho Amazon uctu synchronizovalo samo. A nemam ani Kindle 3G. Aktualizuje se mi to vzdy kdyz Kindle pripojim pres WiFi.
    NGR
    NGR --- ---
    hele nevim jestli jsem pochopil spravne funkci kindlu ale mam kindle 3G a k tomu jsem si nainstaloval apl. kindle do myho mobilu s androidem
    prej to ma umet synchronizovat knizky a zalozky kde jsem skoncil popr poznamky
    na amazonu ten ucet zda se mam ale v telefonu kde nic tu nic mj mi do toho sw nejde pridat knizka co mam v telefonu ani rucne
    nekdo nejakou radu / zkusenost?
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    koukám, že alza zlevnila na 2999,-
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GREGI: pochybuju*, to je takova ceska uchylka :)

* nicmene netvrdim ze to tak nemuze byt... jen u vseho US mi plati "zaruka 90 dni nebo dle puvodniho zbozi, co je delsi"
    GREGI
    GREGI --- ---
    NAVARA: prave tam vsude klikam na historii obednavek a nikde to tam nemuzu najit... kdyz sem to reklamoval tak se uaruka nejak neprodluzuje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam