• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    SMRGL: ty jsi napsal stupeň utajení, což rozhodně směřuje k nějakému dokumentu utajeného dle zákona č. 412/2005, tj. již někdo níže napsal stupně utajení V, D, T a PT. K těmto dokumentům máš přístup pouze pokud jsi držitelem příslušného osvědčení o stupni utajení (což dle tvý naprostý neznalosti zřejmě nejseš a pokud jseš tak opravdu nevim, co k tomu víc říct), a řídíš se režimy jak s danou utajovanou písemností nakládat (administrativní, fyzická etc. bezpečnost). A pokud nutně pro svou činnost potřebuješ mít k daným utajovaným dokumentům přístup a nechceš o své osvědčení přijít, není radno zavdávat NBÚ jakoukoliv možnost tě o oprávnění připravit. Pokud tak činíš je to tvůj problém.
    A pokud jsi měl na mysli dokumenty "utajované" jiným způsobem, tak si je po "bezpečném" internetu posílej jak a komu chceš ;)
    BTW o právu toho taky zřejmě moc nevíš, že?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    SMRGL: nějáký rozumný(něčim podložený) potvrzení bezpečnosti posílání dokumentů nemůžeš imho dostat ani od většiny zaměstnanců amazonu, natož od lidí tady na fóru :-) Záleží jen na tvém stupni paranoi..
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    HELVETE: vyhláška NBÚ má v čr hodnotu jako nepraný ponožky, hlavně když ji nikdo nepoužívá a stačí vědět kde si o informaci říct..

PLUMM: HELVETE: pánové, chtěl bych vás vidět, jak tisknete mraky zákaznických norem a taháte s sebou štosy papírů, aby jste si je mohli přečíst ;)...

Mailem se tyto dokumenty normálně posílají (dokonce putujou celou evropou), nikdo určitě nebude filtrovat nonstop vaše pakety..

Otázka byla podána jednoduše, jak moc se AMAZON šťourá v tom co konvertuje. Dělá si statistiku, vyhledává tzv. závadná díla? Předává je případně dál?

Odpověď jsem již od některých diskutujích dostal. Děkuji ;)

PLUMM: PS: nejdrsnější zabezpečení jsem zatím viděl u ESA a následně u Boeinga... Docela dost si hlídají svá průmyslová tajemství a výzkumy...
    CASTER
    CASTER --- ---
    MELOUN: jo, kvuli sdileni knizek to mame prave na jeden ucet :) Na respekt jsem zenu neukecal, a automaticky to posilani jde stejne nastavit jen na jeden, a na dalsi musis rucne, nebo se pletu?
    HURDA
    HURDA --- ---
    NGR: to co si u nich koupíš si tam můžeš poslat z netu, nebo si najít v archivu - to mi funguje a u toho pak funguje i to synchro. U vlastních věcí nevím.

Koukni, jestli máš dobře nastavenej účet v tý aplikaci, jestlis e ti nepovedlo nějak odhlásit, nebo se přihlásit pod jinej.
    NGR
    NGR --- ---
    CASTER: v manage my kindle se mi ten android objevi, v navodu jestli spravne rozumim popisujou ze by se tam mela paralelne hejbat i zalozka ve stejnejch knihach ale kdyz si v androidu najedu napr na my archiv - coz by mel bejt onen seznam co mas na amazonu tak to nic nezobrazi - po synchronizaci-
    jo a zobrazuje mi to jenom ty formaty co mi prijdou na kindle emailem ale ne mobi
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    CASTER: doplním, že vyhoda dvou nebo v mém případě tří čteček je v tom, že lze sdílet koupený obsah.. konrétně respekt sem koupil jen jednou a posílám si na všechny tři.
    HURDA
    HURDA --- ---
    E42, CASTER: e-mail mají jenom HW čtečky - do telefonu či do PC si prostě musíš nahrát ručně - celkem pochopitelné
    E42
    E42 --- ---
    CASTER: Právě. Já si včera nainstaloval Kindle app a žádnej Kindle.com e-mail k ní nemůžu nikde najít, zřejmě to posílání dokumentů do aplikace nefunguje.
    CASTER
    CASTER --- ---
    NGR: ad 2) e-mail pro posilani dokumentu je vazany jen na jedno konkretni zarizeni, ne cely tvuj amazon ucet.
    Takze kdyz mas treba dve fyzicke ctecky kindle na jednom uctu (jako treba ja a manzelka :), tak ma kazda jinou adresu.
    Nevim ale, jestli muze mit svoji adresu i androidi kindle app. Mozna ne, jinak by se ti nekde v te app ukazovala, nebo by sis ji nastavoval. Zkus na kompu prolezt https://www.amazon.com/myk (veci jako manage your devices a personal document settings)
    HURDA
    HURDA --- ---
    OMFG to bude určo utajovaný jenom v rámci firmy a stejně tam budou mít všichni e-mail na seznamu....
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jsem rad ze nejsem precitlivelej, ale vnimate to stejne
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SMRGL: "podle toho o jaký mail se jedná... ;)"
    Tak si to představ. Přihlásíš se do svýho nejvíc nejtajnějšího a nejvíc nejbezpečnějšího mailu v celym Vesmíru, vezmeš dokument a pošleš ho Amazonu do jejich vlastního mailu na jejich vlastním serveru, kde si ho oni uloží a následně ti ho pošlou zpátky do tvý čtečky, která je připojená k internetu. Připadá ti, že to, z jakýho mailu ten dokument odešleš, hraje vůbec nějakou roli?:)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: zejména, pokud už nic jiného tak http://www.nbu.cz/cs/pravni-predpisy/zakon-c-4122005/uplne-zneni-zakona-c-4122005/ a provaděcí vyhláška http://www.epravo.cz/?s1=Y&s2=6&s3=1&s4=0&s5=0&s6=0&m=1&typ=predpisy&recid_zak=13904 a její

§ 20

Přeprava utajované písemnosti technickými prostředky

K přepravě utajované písemnosti lze používat pouze technické prostředky certifikované pro přepravu utajovaných písemností příslušného stupně utajení.

a vůbec ;)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    SMRGL: to si fakt snad děláš jenom srandu :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SMRGL: To je otázka jak z jinýho vesmíru tohleto:)
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    SMRGL: mail do amazonu jednoznacne
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    SMRGL: cist si dokumenty v kindlu synchronizovatelnym, v podstate jakymkoli zarizeni nezabezpecenym s rezimem V,D, T, PT je na preshubu:) a na odejmuti prverky jestli nejakou vubec mas:)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SMRGL: Pokud to Amazon nedělá sám pro sebe, tak to jako správná US firma ochotně vyslepičí libovolným US institucím na požádání.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    BLABOUS: podle toho o jaký mail se jedná... ;)

každopádně to asi bude pořád jistit laserová tiskárna..
    NGR
    NGR --- ---
    ale nevim jak s tou synchronizaci kterou by to melo umet
    NGR
    NGR --- ---
    tak ted jsem zjistil ze do adr kindle v androidu mi to dovoli zapsat soubory formatu azw a mbp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam