• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SMRGL: Hmm. A za tím prvním PDF mi chybí ještě video, autocad a animovaný GIF. :-D
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    btw: jaké pouzdro?? koukám, že originál s lampičkou je silně mimo. na ebay je poměrně velkej výběr.. máte nějákou zkušenost s konstrukcí pouzda?
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Dobrej návod z recenzí na alze :D

- též občas si něco naskenuji, více stránek, z papírových knih přes skener HP tiskárny do souboru PDF a ten pak exportuji do vícestránkového TIF. A ten otevírám v MS Office DocuImaging a přes OCR ukládám do .DOC pro MS Word a ten je již editovatelný i s možností uložení do .PDF, který čte Kindle 4
    GREVE
    GREVE --- ---
    BEDRICHKANGOO: Jo, máš pravdu, tohle mě skutečně nenapadlo, že budou mít dvojí ceny :-)

Kdybyste se chtěl někdo zbavit nějakého Kindlu, tak mi prosím dejte vědět! Rád bych koupil do začátku něco levnějšího.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    CASTER: Co je to základní tvar? Přítomnej čas? Dej příklad slova, vyzkoušim to.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Umi uz ten anglicko-cesky slovnik ropoznavat i slova co nejsou v zakladnim tvaru? Vestaveny vykladovy to umi dobre, jeden anglicko-cesky, co jsem kdysi stahl, to neumel, coz byl docela opruz.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKATEMURAI: jde, uz jsme to rozbehali... stahni si ho ve verzi MOBI, nahraj pres kabel a pak v nastaveni mas moznost zmenit defaultni slovnik...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BEDRICHKANGOO: libi se mi jejich srovnavaci fotka zvetseneho eink vs lcd :-)

TEKKET
    TEKKET --- ---
    BEDRICHKANGOO: může si to nechat přeposlat, ale to zase zaplatí navíc za přeposílací službu.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    pokud se mílím tak mě prosím oprav abych stihl ještě zrušit nebo změnit objednávku :o)
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    GREVE: jenže to koukáš určitě na tu speciální nabídku, to ti do čech nepošlou, pro čechy lze vybrat pouze druhá možnost za 139$ a to pak s dph a postou vyjde na cca 3900
    GREVE
    GREVE --- ---
    BEDRICHKANGOO: Já nevim, ale když to počítám, tak mě Kindle Touch přímo z Amazonu vyjde asi tak na 3024 Kč (kurz 21Kč za dolar), a ten obchod ho prodává za 3629. To mi nepřipadá levnější. Nebo jsem to vypočítal špatně?
    JUDE
    JUDE --- ---
    Třeba to chce greve bez reklam .-)
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    MEDVED007: link by nebyl?
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    VIDOCQ: ja to koupil taky na amazonu, akorat jsem ted nasel tuto nabidku, trochu jsem koukal po webu a treba podle Heureky ma ten shop same plusove recenze viz. http://obchody.heureka.cz/chytreelektro-cz/recenze/
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    BEDRICHKANGOO: Já ti nevím ale když už bych kindle kupoval v čechách, tak bych si radši stovku připlatit a objednal ho třeba z czc nebo alzy. Krám který kromě Kindlu prodává termostatické hlavice by mou důvěru nezískal.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    GREVE: z amazon.com je to 154.68$ (postovne a balne $20.98, dph $24.70)
    tady je asi o cca150,- levnejsi :o)
    Chytré elektro - čtečky knih Amazon Kindle
    http://www.chytreelektro.cz/chytreelektro/eshop/1-1-Ctecky-knih-Amazon-Kindle
    JUDE
    JUDE --- ---
    pokud z US tak cena kindlu + $20.98 (posta) + 20% z celeho jako deposit fee (dph)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Dobrý, a ještě mi prosím poraďte s jednou věcí - jaká je aktuální situace při objednávání Kindlu z Amazonu? Kolik mě to bude stát? Respektive kolik si mám přičíst za nabízenou základní cenu (poštovné, dph, clo atd.). Díky moc za odpovědi, zrovna na tuhle základní otázku nějak nemůžu najít jasnou odpověď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam