• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    pokud se mílím tak mě prosím oprav abych stihl ještě zrušit nebo změnit objednávku :o)
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    GREVE: jenže to koukáš určitě na tu speciální nabídku, to ti do čech nepošlou, pro čechy lze vybrat pouze druhá možnost za 139$ a to pak s dph a postou vyjde na cca 3900
    GREVE
    GREVE --- ---
    BEDRICHKANGOO: Já nevim, ale když to počítám, tak mě Kindle Touch přímo z Amazonu vyjde asi tak na 3024 Kč (kurz 21Kč za dolar), a ten obchod ho prodává za 3629. To mi nepřipadá levnější. Nebo jsem to vypočítal špatně?
    JUDE
    JUDE --- ---
    Třeba to chce greve bez reklam .-)
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    MEDVED007: link by nebyl?
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    VIDOCQ: ja to koupil taky na amazonu, akorat jsem ted nasel tuto nabidku, trochu jsem koukal po webu a treba podle Heureky ma ten shop same plusove recenze viz. http://obchody.heureka.cz/chytreelektro-cz/recenze/
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    BEDRICHKANGOO: Já ti nevím ale když už bych kindle kupoval v čechách, tak bych si radši stovku připlatit a objednal ho třeba z czc nebo alzy. Krám který kromě Kindlu prodává termostatické hlavice by mou důvěru nezískal.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    GREVE: z amazon.com je to 154.68$ (postovne a balne $20.98, dph $24.70)
    tady je asi o cca150,- levnejsi :o)
    Chytré elektro - čtečky knih Amazon Kindle
    http://www.chytreelektro.cz/chytreelektro/eshop/1-1-Ctecky-knih-Amazon-Kindle
    JUDE
    JUDE --- ---
    pokud z US tak cena kindlu + $20.98 (posta) + 20% z celeho jako deposit fee (dph)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Dobrý, a ještě mi prosím poraďte s jednou věcí - jaká je aktuální situace při objednávání Kindlu z Amazonu? Kolik mě to bude stát? Respektive kolik si mám přičíst za nabízenou základní cenu (poštovné, dph, clo atd.). Díky moc za odpovědi, zrovna na tuhle základní otázku nějak nemůžu najít jasnou odpověď.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MRNOUSEK: to je divny, ja mel K3, ten vymenil se sestrou za K4 a pouzil ten samy CZ slovnik a bezproblemu to funguje...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    GALE: klasicky jako do K3 ten slovnik nejde (ted zkouseno), nevim, zda nemusi byt nejaka novejsi verze toho slovniku (kopiroval jsem slovnik ze sve K3 do K4 kolegy, v nastaveni ale neni na vyber, ikdyz je v kindlu normalne videt)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    GREVE: já si výkladový slovník vyměnila za česko anglický. našla jsem ho někde na webu. Zjistila jsem totiž, že často je to tak, že slovo, které neznám je mi vyloženo deseti slovy, které taky neznám, což je dost na nic :-)
    GALE
    GALE --- ---
    GREVE: mám K4 a tohle samozřejmě má a velmi pškně zpracované. má vestavěný jednojazyčný anglický slovník, ale prý jde ho přesvědčit, aby překládal i česky, když dodáš slovník. ale nezkoušela jsem to
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    on hlavne k4 a touch maji uz to rychle "castecne" prekreslovani tkaze to asi bude lepsi... nicmene osobne nevim slovnik nepotrebuju
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREVE: mám 3ku s klávesnicí a zvykl jsem si na to rychle, nebál bych se toho.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    GREVE: Ano, musíš najet kurzorem před slovo, které chceš přeložit. Je to asi otázka zvyku, ze začátku mě hodně štvala pomalá odezva einku. Takže se mi často stávalo, že jsem slovo přeskočil. Nicméně co jsem tak četl za recenze, tak Touch nemá moc přesné dotykové ovládání a ještě k tomu nedotažené UI. Nevím jestli to bude o tolik pohodlnější než obyčejné nejetí kurzorem. Navíc relativně pomalá odezva einku + dotykové ovládání mi přijde jako prasárna. Za chvilku bych s tím nejspíš třisknul o zem :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Super. V Kindle touch si to dovedu představit, jak to ale funguje bez dotykové obrazovky? Musí se na to najet kurzorem? Neni to nepohodlný?
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    GREVE: ze stránek amazonu "Kindle includes The New Oxford American Dictionary with over 250,000 entries and definitions for free.". V kindle keyboard jsou dokonce slovníky dva, jeden s americkou angličtinou a druhý s britskou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam