• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    SYKES: je zajimavé, že jiná zpravodajství posílaná stejným způsobem mi chodí v pohodě. Osobně si myslím, že jim padla databaze uživatelů, nebo celý server na kterém to provozují..
    SYKES
    SYKES --- ---
    MEDVED007: posílají to přes negarantovanou službu Amazonu, která má výpadky. Omlouvali se za to (v jednom zpravodajství, co zrovna přišlo).
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    Můj Kindle je tedy ještě na castě, ale když tak sleduju ty příšerné cenovky, tak se asi uchýlím cestou tady po Gregim [ GREGI @ DO IT YOURSELF ]
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SMRGL: Tohle: http://viewitem.eim.ebay.cz/Quality-Leather-Case-Cover-Sleeve-f-Amazon-Kindle-Touch--Kindle-4-Royal-Mail-/260936579899/item vypadá jako přesná kopie toho coveru od Marware: http://www.amazon.com/Marware-Atlas-Kindle-Touch-Cover/dp/B005HSG3JC/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1326726970&sr=1-1
    Jestli je fakt kromě chybějícího loga totožnej, tak můžu doporučit, mam ten origoš. Je dostatešně tuhej, kindl vevnitř sedí pevně a vůbec se nehejbe.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SMRGL: Paypal nemusis plnit, strhne se ti to z karty rovnou pri platbe, resp. to to nemas pres kartu a krmis to ceskejma platebnima prikazama?

No ale k topicu, registrace na amazonu a @free.kindle.com adresa jsou pro me snad nejvetsi vyhod kindlu - posilani si stranek z netu do kindlu pres sendtoreader.com, zpravodajstvi / blogy pres kindly.cz atd atd..
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    tak koukam, ze rezervace jsou docasne pozastaveny ;)

jinak zpravodajstvi lze rucne stahnout odsud :
    http://servis.idnes.cz/GetFile.aspx?type=idneskindle
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    MEDVED007: deje se mi to same - narazil jsem na zpravu na idnes, ze to maji nejake rozmr../rozbite a ze se to intenzivne resi, zaregistroval jsem se znovu a zas mi to chodi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se muzes podivat do archivu na Amazon, jestli ti to prislo, me to chodi normalne
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    stahujete si někdo do kindla zpravodajství idnes ? chodilo mi to x měsíců bezvadně a teď asi 14 dní děs běs....prostě mi to vůbec nepřijde....za minulý týden mi to stáhlo jedny jediné noviny a to ve St.....je chyba u mě nebo to je nějaký technicky problém na straně idnes ?
    CASTER
    CASTER --- ---
    JUDE: ja to udelal hned na zacatku a nelituju. Nicmene po roce a ctvrt zacinam mit trochu obavy o hrbet, zejmena jeho horni a dolni okraje, kde je to opotrebeni uz znat a trosku slezla barva. Tak snad se nerozpadne.
    HURDA
    HURDA --- ---
    CARTMAN: Magnet je v porovnání s tlouštkou obalu zanedbatelnej, fakt se není čeho bát.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ja som si na Kindle 3 kupila puzdro od Marware a som velmi spokojna, obcas by som sice vyuzila zaintegrovane svetielko, ale za dvojnasobnu cenu oproti moju puzdru mi to nestalo
    JUDE
    JUDE --- ---
    no ja sem skoncil po ruznych obalech u originalu s lampickou.... a ten je bezva - ano i kdyz je drahej - ale zase kdybych si koupil na zacatku, tak by mne to zas tak draho nevyslo jako zkouset nejaky jiny obaly ...
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    SID311: sem si říkal jak toho docílím... chjo
    SID311
    SID311 --- ---
    SMRGL: Nez registrace nelze knihy řadit do kategorií (adresářů).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SMRGL: to pouzdfro tomu nekdy pomuzu ;)

BALAENA: ne ja jsem si to zapinani nad disaplyem nikdy nekupoval vzdy se zapinanim zespoda... nutilo me k tomu to ze na insternetu bylo nekolik nestastniku a v mem okli jsem videl dva praskle kindly prave z chvile kdy magnet pekne prosel displayem... mozna je to rukama ona zban ma taky pojistku ale to nezanamena ze je bezpecna ;)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CARTMAN: přesně v tomhle typu pouzdra mám KKeyboard asi rok, tahám ho v kabelce, nijak ho nešanuju a Kindle je jak novej (až na ohmatání šipeček, ale to není pouzdrem)
    čili pokud ti v podobném pouzdru čtečka umřela, bude to asi rukama
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    CASTER: v experimentálním modu, tím integrovaným prohlížečem... hrabání ve firmwaru nemam rád, takže to nechám tak jak to je..

Diakritika vyřešena = calibre běží bezvadně Zatím ji nebudu registrovat na amazonu, páč to nepotřebuju. Jen ještě nakrmit paypal a objednat to pouzro - asi z dealextremu..

BTW: jaké z registrace plynou výhody?? mimo automatické konverze knihy a článků a úložného prostoru.

A nevím, zda jsem neudělal chybu - kniha všude a vždy k dispozici = extra žrout času... :D

Ještě jeden poznatek - dnes jsem mluvil s bývalými kolegy a prej se dost často stává, že u kindlu praská display - setkal jste se s tím někdo? To pouzdro to nedokáže ochránit??
    CASTER
    CASTER --- ---
    SMRGL: na 4ku uz je JB a vsechny ty dalsi radosti?
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    SMRGL: tak z toho sem se az osypal ... brrr!! no fuj... proboha lidi si fakt dovedou zjednodusovat praci na pocitaci.. proc to delat jednoduse to OCR kduz to jde domrsit az tak ze zmizej cele slova odstavce a zbytek je v podivnejch digitalnich troskach?? ... no fuj.. a to se denska skoro ke kazdemu skeneru dodava nejakej prostej OCR program at uz Omnipage nebo abbyy ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam