• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    INFERNO_ON_LINE: This can be done in the GUI via the Input character encoding field in the Look & Feel section. The command-line tools all have an --input-encoding option.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    NAVARA: s tim kodovanim bych to hadal tez, ale nemuzu nikde najit, kde se v Calibre nastavuje :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    INFERNO_ON_LINE: s MSO se instaluje sada fontu, je mozne ze callibre pro zobrazeni pouzije takovy font, ktery nema ceskou kodovou stranku.

Ale tipuju, mozna mas jen proste spatne nastavene exportni kodovani.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    NAVARA: muzes tuto ... informaci nejak rozvest? :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    INFERNO_ON_LINE: fonty z MSO?
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    Upresnuju: konverze jako takova funguje, ale ve vysledku jsou necitelna pismenka ž, š apod.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    Hernajsfixsajze, mam nove preinstalovany comp, nove preinstalovany a jailnuty Kindle (cestina), ale najednou mi nefunguje konverze, ani z PDF, ani PDB. Calibre mam v ciste nove instalovane verzi, nepamatuju se, ze bych tam nekdy drive neco instaloval. Nenapada vas neco?
    MARTUS_CZ
    MARTUS_CZ --- ---
    JUDE: Hele co to je za klauni. Na nic jsem si nestěžoval, vznášel jsem otázku stran doby doručení souborů do Kindlu! A koukám, že se stačilo podívat sem.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    VLASTIS: včera jsem se zaregistrovala znova a už to šlape.....dík !
    JUDE
    JUDE --- ---
    martus si stezuje na kindle? to je ale prekvapko :-)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    tak jeste doplnim informaci, ze klubu elektronických knih, MARTUS_CZ si stezuje, ze mu chodí knihy se zpožděním.
    To nejsem schopen posoudit = nyní je to OK, ale během dne netuším = do prace si kindle nevozím
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    SYKES: je zajimavé, že jiná zpravodajství posílaná stejným způsobem mi chodí v pohodě. Osobně si myslím, že jim padla databaze uživatelů, nebo celý server na kterém to provozují..
    SYKES
    SYKES --- ---
    MEDVED007: posílají to přes negarantovanou službu Amazonu, která má výpadky. Omlouvali se za to (v jednom zpravodajství, co zrovna přišlo).
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    Můj Kindle je tedy ještě na castě, ale když tak sleduju ty příšerné cenovky, tak se asi uchýlím cestou tady po Gregim [ GREGI @ DO IT YOURSELF ]
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SMRGL: Tohle: http://viewitem.eim.ebay.cz/Quality-Leather-Case-Cover-Sleeve-f-Amazon-Kindle-Touch--Kindle-4-Royal-Mail-/260936579899/item vypadá jako přesná kopie toho coveru od Marware: http://www.amazon.com/Marware-Atlas-Kindle-Touch-Cover/dp/B005HSG3JC/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1326726970&sr=1-1
    Jestli je fakt kromě chybějícího loga totožnej, tak můžu doporučit, mam ten origoš. Je dostatešně tuhej, kindl vevnitř sedí pevně a vůbec se nehejbe.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SMRGL: Paypal nemusis plnit, strhne se ti to z karty rovnou pri platbe, resp. to to nemas pres kartu a krmis to ceskejma platebnima prikazama?

No ale k topicu, registrace na amazonu a @free.kindle.com adresa jsou pro me snad nejvetsi vyhod kindlu - posilani si stranek z netu do kindlu pres sendtoreader.com, zpravodajstvi / blogy pres kindly.cz atd atd..
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    tak koukam, ze rezervace jsou docasne pozastaveny ;)

jinak zpravodajstvi lze rucne stahnout odsud :
    http://servis.idnes.cz/GetFile.aspx?type=idneskindle
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    MEDVED007: deje se mi to same - narazil jsem na zpravu na idnes, ze to maji nejake rozmr../rozbite a ze se to intenzivne resi, zaregistroval jsem se znovu a zas mi to chodi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se muzes podivat do archivu na Amazon, jestli ti to prislo, me to chodi normalne
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    stahujete si někdo do kindla zpravodajství idnes ? chodilo mi to x měsíců bezvadně a teď asi 14 dní děs běs....prostě mi to vůbec nepřijde....za minulý týden mi to stáhlo jedny jediné noviny a to ve St.....je chyba u mě nebo to je nějaký technicky problém na straně idnes ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam