• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FERRYH: mozna by ti pomohlo tohle:
    Columns - MobileRead Forums
    http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=55347
    SILENT
    SILENT --- ---
    FERRYH: jak jsem psal, on je umi, jen to neni tak jednoduche.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    da se do mobi (jde mi o kindla) dostat vicesloupcova sazba? ... nejde ani tak o celkovou sazbu celeho textu.. spis o useky ... mam knizku kde jsou jakoby inzeraty, je to az ve trech sloupcich (ridkej text, ruzne velkej font a tucne strida kurziva a normal atd.) ... premyslel sem o tom ze to udelam ve zdroji ebookovem jako tabulkou... ale kdyz ted vidim ze tabulky neumi... tak sem vprrd***
    Nejakej napad?
    tehle text je docela orisek .. uz me leze krkem... ty stari sazeci pred valkou si s tim teda vyhrali! fuj! :))
    JUDE
    JUDE --- ---
    VLASTIS: a zkousel si se kouknout na svuj ucet u kindle jestli to tam je? myslim ze tam je i videt , ze se to konvertuje - ale kazdopadne to obcas trva .-)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    mam tu cirka 5mb PDF dokument - kdyz ho poslu na svuj kindl mail subjektem convert - nic mi neprijde

ale na druhou stranu jsem to nikdy nezkousel, tak nevim jestli to ma takto fungovat

any hint?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    MUXX: Sám to nemůžu/nechci vyzkoušet, Ale zkus to poslat ne jako binární sliz (DOC) ale jako ODT, nebo HTML.
    MUXX
    MUXX --- ---
    zkousel jsem jeden doc plny tabulek poslat na @kindle mail a nepovedla se konverze jediny tabulky. docela zlo.
    SILENT
    SILENT --- ---
    JYRKA: zkus ten indesign a pak to rozpreparuj, kazdopadne se to da udelat, i kdyz je to asi zmrseny
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    EVILMIND: To je právě ono - to, co jsi poslal, je Mobipocket. Zdá se, že implementace v Kindle je naprosto zmrvená a nezobrazuje tabulky korektně. Kdežto v MobiPocketu se ty samé tabulky ukážou. Dokonce i na čtečce Kindle v telefonech a tabletech.
    SILENT
    SILENT --- ---
    JYRKA: nezkousel jsem, ale pry plug-in pro indesign co vyrabi mobi to umi i s okrajema a uz jsem nekde videl i sedivy pozadi u bunky.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Halo halo, máte někdo zkušenosti s tabulkama v Kindle 3?
    Mám na mysli HW čtečku, ne mobily s programem.
    Povedlo se vám do něj dostat správně tabulku ve formě jiné, než obrázku?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JUDE: Jyrka objevil. Tento týden by měl být hotový a zveřejněný.
    JUDE
    JUDE --- ---
    MTHU: od verze 3.3 to syncuje i personal documents ale musi bejt nahranej via USB - teda pokud jyrka a jeho boys neobjevili nejakej hack :-)
    MTHU
    MTHU --- ---
    NGR: Syncuje mi to knížky koupený z Amazonu, nic víc.
    JUDE
    JUDE --- ---
    JYRKA: lol :-) hele jak to chcete programovat? ono by teda stačilo kdyby amazon zacal posilat z emailu na mobil :-) ale co se dá udělat z vaší strany mně nenapada...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Až to spustíme, tak to zveřejníme. Je to jednoduché, ale nešlo mi to, protože jsem dělal stupidní chybu. Dej nám chvilku, prosím.
    CASTER
    CASTER --- ---
    JYRKA: a jak se to jako dela, z vasi strany? (jestli to neni tajne)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jinak na základě hlasování na facebooku a díky pomoci čtenářů budeme zprovozňovat synchronizaci dočteného místa mezi Kindle a mobily, případně iPady.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JYRKA: nj ale vy mate chytry programatory a vymazlenou verzi pro kindle... a az to potvrdite tak... tak to bude tezky vas nechat na holickach :(
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CARTMAN: ne, u nás termín ještě není potvrzen
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PECA: nevim jak moc velke naroky na to maji me se to cte v pohode. Dal jsem dve kapitoly pres spanim a niceho nestandardniho jsem si na muj vkus nevsiml.

JYRKA: to si ji jako mam pak jeste koupit od vas jo ? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam