• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SILENT
    SILENT --- ---
    AJ-CJ slovnik lingea pro Kindle: http://uloz.to/xDrNoPY/lingea-mobi-zip heslo "dlekind"
    WENCA
    WENCA --- ---
    ANDREJKA: kindle 3
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    MEDWYN: tyjo parada, moje intuitivní přemýšlení už začíná krapet pokulhávat :o)
    vyzkoušeno, tím pádem mě tedy vychází, že hromadně to pravděpodobně nejde.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    BEDRICHKANGOO: Sipka doleva nad titulem.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    WENCA: na moji 4 jsem vubec nezjistil jak se knihy zbavit, abych rekl pravdu tak jsem to vydrzel zkoumat asi tak 5minut, pak jsem hned zapinal notesa
    WENCA
    WENCA --- ---
    BEDRICHKANGOO: ano. a bez compu to teda predpokladam nejde?
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    WENCA: pres pocitac jich smazes naraz treba 1000 :)
    WENCA
    WENCA --- ---
    nevite jak z kindlu hromadne smazat treba cca 200 dokumentu?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    BEN20UK: na houdy je to akorat na vychod od new yorku zbytek ameriky (pro ktery je to btw urceny) si ty knihy na amazonu fakt kupuje ;)
    BEN20UK
    BEN20UK --- ---
    Tak to je tedy dost na houby. A da se nejak aspon synchronizovat zalozka mezi stejnou knihou v HW a SW ctecce Kindle, pokud jsem ji nezakoupil v Amazonu?
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    BEN20UK: dorucit do ostatnich zarizeni si muzes jen knihy koupene na amazon store, ne personal documents ktere si posles na svuj amazon ucet.
    BEN20UK
    BEN20UK --- ---
    Knihy, které si pošlu na svůj Amazon učet pomocí uzivatel@kindle.com se mi synchronizují pouze na hardwarovou Kindle čtečku, nikoliv na Kindle aplikace na Macu a na Androidu. Kdyz jdu do svého účtu u Amazonu do "Manage Your Kindle" tak u uploadnutých dokumenů je tlačítko "Action", u nějž lze zvolit položku "Deliver t omy..." Nicméně aktivní je tam opět jen moje hardwarový čtečka, ostatní 2 softwarové aplikace (které jsou řádně zaregistrované) v seznamu jsou, ale jsou vysvíceneé. Netušíte, jak je aktivovat?
    SUMI
    SUMI --- ---
    XAJA: děkuju moc, to je ideální :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: V nedelu objednane, dnes u mna. :)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Kdyz se tady porad tak bavime o ruznych obalech na K4, mne treba naprosto vyhovuje jednoduchy neoprenovy sleeve. Na prenosy bezpecny (je hodne polstrovany), pri cteni nezavazi.

Za 20€ v Tescu v Irsku :)

MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak novy kindle na ceste. Snad bude mat maminka radost :) a k tomu obal:
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ANDREJKA: Jj, každou položku hezky pojednom. :D Taky čekám, kdy se Amazon konečně zmůže na "select" nebo rovnou "select all" a "delete selected". Nechápu, co tim jako sledujou, že tahle funkce chybí. WTF? Taky je to jedna z věcí, kterou jsem si "pochvaloval":): http://plumm.cz/2012/amazon-kindle-touch-co-me-sere/
    XAJA
    XAJA --- ---
    SUMI: no, ja som spokojná s týmto: http://www.alza.sk/hama-led-reading-light-d223672.htm
    pre mňa je teda hlavná výhoda ten ohybný krk, ktorým si nastavím svietenie tam, kam potrebujem.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    ANDREJKA: Ne, uplně všechno jsem nemyslel:) Nemam ho teď u sebe, takže se nepodívam, co je tam za adresáře a jejich obsahy, ale měl jsem na mysli promazat jen knihy, protože si psala, že si knihu z kindlu smazala, ona tam zůstala a od tý doby to šlo z kopce. Tak jsem myslel vyčistit ty adresáře, kam se ukládají knihy.
    A manuál jsem nečetl, takže kdybych měl podobnej problém, "Reset to factory defaults" by bylo asi první, co bych se svym Kindlem udělal. :D Vždyť co by se tim mohlo pokazit? Maximálně ho budeš muset znovu registrovat. Ale OK, nenavádim tě, když píšou, že se to nemá. Jsi svéprávná, je to na tobě. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam