DARUMA: Navigace na dotykový obrazovce je v pohodě. Problém mam jen se dvěma věcma, například pokud jsem si napsal text ve wordu, kterej obsahuje horní indexy, který například odkazujou do vysvětlivek na konci dokumentu, tak se mi na ty horní indexy v kindlu špatně trefuje, protože jsou prostě už dost mrňavý na muj prst. Buď si na to musim zvětšit písmo (nemusim nutně přes menu, jde to i multi-touchem dvouma prstama), nebo to prostě párkrát zkusim, dokud se netrefim. A druhá věc je ta, že si omylem občas otočim stránku. Nějak třeba přehmátnu rukou a omylem se letmo dotknu displaye někde v rohu. Jinak OK. Měl jsem třeba strach z nějakýho čištění displaye, že když na něm budu mít drobky, budu kindla muset vypnout, abych je mohl setřít, abych se při tom stírání v otevřený knize neprolistoval někam uplně do pryč, ale je to v pohodě. :) Jakmile je ten pohyb jinej než jen jednim směrem vodorovně nebo jen svisle, tak ho kindle neregistruje a utírat si můžu jak chci i při otevřený knize. Psaní na klávesnici je v pohodě uplně, používam jí často a mezery mezi písmenama jsou ok, překlepy nedělám.