• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LEFTY: libreoffice + writer2epub
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    vím, že je to tady o kindlu, ale snad nebudu moc off-topic - poradíte nějaký konverzní postup z MS .doc/.docx do epub? Nemůžu využít konverzi amazonu, protože mám nook :-)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    tak jen abych ukončila mou Kindle story ;)

balík byl doručován na adresu 160 km ode mě a byl oproti podpisu a dokladu, takže mi tam nechali jen lísteček. s poštou je to tu složitý, obvykle tu všecko maká maximálně od devíti ráno tak do pěti odpo, a já od sedmi do půl pátý makám (o těch 160 km jinde). nicméně! na lístku bylo napsáno, že se pokusí to doručit ještě jednou v sobotu. i sebrala jsem se a vyrazila jak nejdřív jsem dokázala a dorazila na tu adresu. nikdo nevěděl, zda už tu pošta byla, bylo 11 dopoledne... po 40 minutách sezení v autě před barákem přijela pošťačka a já mám nový Kindle keyboard!!!

pardon, já mám jen šílenou radost :D
    XAJA
    XAJA --- ---
    HURDA: nie, nie je to cez amazon, predplatené je to u vydavateľa tých novín, ale už je to vyriešené - sami sa ozvali, že mali nejaký problém:)
    HURDA
    HURDA --- ---
    XAJA: je to oficilání předplatné přes Amazon? to pak řeš s jejich supportem
    XAJA
    XAJA --- ---
    buď sa zbláznil amazon, alebo petitpress. odoberám ich noviny a už tretí deň mi ráno po pripojení k wifi nenabehne do kindla jeden "výtlačok", ale tak 6-7 tých istých. v knižnici na amazone ich mám tiež niekoľkonásobne, takže to nebude nejako priamo kindlom. čím to môže byť? predplatené ich mám len raz, samozrejme.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    lidi mate nekdo zaruceny postup k instalaci Duokanu na Kindle Keyboard 3G v.3.3? pokousel jsem se ho instalovat dle postupu na amazon-kindle.cz, zel neuspesne. diky vsem
    SPM
    SPM --- ---
    HURDA: no trefovat se do toho potmě před spanim je fakt radost... u miniUSB tenhle problém nebyl
    SPM
    SPM --- ---
    BEDRICHKANGOO: u HTC neni...
    HURDA
    HURDA --- ---
    HURDA
    HURDA --- ---
    NAVARA: at vymyslite jakekoliv reseni tak ho 10% lidi nebude schopno pouzit. (Precentil špatně zadaných plateb z blbým VS nebo SS)

jako vylomit si konektor, protože neumim zasunout USB ROFLMAO

http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/04/memes-always.jpg
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PECA: pro nektera tenka zarizeni je mini prilis velky - nemohly by ho mit
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    SPM: ale hovnajs, ted na to koukam a je to stejne :o) (nejakej LG a Kindle 4)
    SPM
    SPM --- ---
    TWARR: piktogram tam je, ale záleží jak je natočena ta zásuvka - zrovna kindle ji má IMHO obráceně. Když jsem si koupil svůj první telefon s microUSB konektorem (bylo to až po kindlu), tak jsem ten konektor v telefonu málem vylomil, než jsem zjistil, že ten konektor je oproti kindlu otočen.
    PECA
    PECA --- ---
    TWARR: Dík, budu teď za debila, ale piktogramu jsem váhu fakt nepřisuzoval. :-O
    CARTMAN: Já vím, ale když je něco určeno pro lidi, tak by s tím lidi taky měli být schopni snadno manipulovat. A bohužel, s přibývajícími zkušenostmi ochabuje zrak a snižují se i motorické schopnosti (naštěstí zatím jenom blbě vidím ;-)

Ale dost OT. Pochopitelně, že máte pravdu. Já jenom říkám, že se to s tou miniaturizací občas přehání. A zrovna ve čtečkách je místa celkem dost.
    TWARR
    TWARR --- ---
    PECA: 99% usb kabelu ma na horni strane konektoru od nepameti piktogram, proc bych mel zjistovat, kde to ma vrsek a kde spodek tedy? :))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PECA: predpokladam ze ta zasuvka co je v samotnem pristoji je klicovy rozdil proc je micro a ne mini. (= je nejspis mensi a tenci)
    PECA
    PECA --- ---
    NAVARA: Nicméně taky nepovedený. Měli nechat "miniUSB". V té době byl miniUSB hojně rozšířený, někteří výrobci mobilů jej už používali, a taky se používá na různých USB diskách, hubech apod. Naproti tomu microUSB je už moc malý, není pořádně poznat kde má spodek/vršek (hlavně u zásuvky).
    Jediná výhoda je, že teď není problém najít USB nabíječku s klasickou USB A dírou :-)
    /Off Topic
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HURDA: afaik nedohodli, dostali to befelem od EU - jedina rozumna EU vec :)
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    HURDA: super, díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam