• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KURE
    KURE --- ---
    CARTMAN: ja myslim ze kindle ma i jiny vyhody. napriklad byl dost dlouho bezkonkurencne nejlevnejsi eink.
    a ja sice zaregistrovanyho kindla mam ovsem sluzby amazonu na nic nepotrebuju, takze kindla krmim kabelem z kompu, mam ho vyhradně jako nahradu papírovy knihy. ergo chápu že je hodně lidí který zadnej whispernet nepotrebujou.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PECA: dobrovolne se odstrihnout od whispernetu defkato jediny vyhody kindla vyzaduje urcite balls of steel :D ale lidi jsou fakt zvlastni za vidinou usetrenych peti stovek jsou schopny cehokoliv :)
    PECA
    PECA --- ---
    PEK: Na to jsem slyšel jeden o tom, že lidi, kteří si koupili sponzorovanou verzi (tu s reklamami), nechtějí Kindle registrovat a připojovat do netu, aby jim to nezobrazovalo reklamy... No, taky řešení, že.
    PEK
    PEK --- ---
    SPM: RIVEEK: Myslím, že čas se synchronizuje, když je kindle zaregistrovaný u amazonu a připojí se přes wifi nebo 3g síť. Často čtu články z webu a hodiny jdou správně.
    SPM
    SPM --- ---
    FEAINNE: no, mně jdou dopředu taky :) možná ne až tak moc rychle, ale jo, za měsíc provozu je to v nepoužitelném stavu :)
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    díky moc!
    FEAINNE
    FEAINNE --- ---
    RIVEEK: Zajímavé, mně se úplně stejně zpožďují.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    možná lamerský dotaz - na Kindle 3 se mi pravidelně předcházejí hodiny (device time) během dvou týdnů klidně o deset patnáct minut. Což mě vždy, když si čtu a chci vědět kolik je - a stačilo by ťuknout na "menu" - nutí vytahovat mobil. Zvlášť v nacpaném MHD pruda.
    Máte s tím prosím někdo zkušenosti nebo radu co se s tím dá dělat ? Nechi se zatím pouštět do případného upgrade už tak nějak z principu...
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    DALIBOR: pre amikov je aplikacie notepad, inak sa to da urobit tak. ze si vytvoris napr rtf subor cez kaliber konvertnes, hodis na kindle a do neho pises.
    v suboru budu napr riadky Poznamka 1, 2, 3, atd... nie je to zrovna v dnesnej dobe user friendly, ale cely kindle navrhoval nejaky idiot z mongolska alebo slovenska
    PECA
    PECA --- ---
    DALIBOR: Ne. Poznamky se psat daji jen k textu v ebooku. Jenze ja na ty debilni klavesnici nebyl schopny psat vic jak par slov v kuse. Na psani poznamek to zpravidla chce slusnou klavesnici. Tedy, pokud poznamkou nazyvas text delsi par desitek znaku.
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    uvažuju o koupi kindlu, nevíte prosím, zda na Kindle existuje něco jako Word? Chřěl bych si do něj občas napsat poznámky...díky
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    pokud by nekoho zajimalo co se asi chysta na letosek:

Nový tablet Kindle Fire s 8,9″ displejem a Kindle Touch s podsvícením | Amazon Kindle 3, Kindle Touch, Kindle Fire | Elektronické knihy a ebooks zdarma
    http://www.amazon-kindle.cz/novy-tablet-kindle-fire-s-89-displejem-a-kindle-touch-s-podsvicenim/
    SILENT
    SILENT --- ---
    CASTER: ono by to taky asi slo zmenit v tom finalnim souboru, pocitam...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Je tam cislo transakce.
    Zverejnili jsme to na nasem Facebooku, sdileli jsme to z Facebooku pachatele
    SPM
    SPM --- ---
    KURE: Packpub to dělá podobně a ověření pošty tam není určitě... já si tam sice adresu vyplnil správně, nicméně ty neandrtálci asi neslyšeli nic o UTF-8, takže každá stránka knížky má v patičce adresu s rozsypanou diakritikou :(
    KURE
    KURE --- ---
    ARXIE: mel jsem to podobne, nez jsem zjistil ze mi na tu adresu poslou ověření :D
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    CASTER: netusim, ja to dal pouze sem... mam to za fejk, takhle blbej snad nikdo byt nemuze ;)
    CASTER
    CASTER --- ---
    ARXIE: no tam uz evidentne overeni postou neprobehlo :) ja myslel ze tam ted misto toho davaji cislo karty, kterou se platilo?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Instagram
    http://instagr.am/p/KvnvDkwcge/

.. PK registrace;)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KUBIS: Tak tohle nechápu. Já bych (když už) dal naopak přednost reklamě s návlečky na marťanská tykadýlka, které jsou mi úplně fuk, než se nechat ovlivňovat ve výběru zboží, které reálně kupuji.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ad reklamy... me to je uplne fuk, ja teda kindle nesleduju kdyz ho nectu jestli se tam meni obrazky, pac je stejne svihly v tasce nebo nekde v bordelu na stole:) spis me stve ze ty reklamy jsou vetsinou urceny pro americany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam