• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    TOMEEE
    TOMEEE --- ---
    Nevite prosim nekdo tom, jestli existuje hotovy reseni jak dostat Respekt z online archivu pro predplatitele do Kindle? Pripdne aspon nejakou kombinaci programu/parseru, ktera by sla aspon trochu jednoduse nastavit... Diky
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DARUMA: Já zapínám 3G tak, že mám v kapse GSM-WiFi router ;-)
    Obslouží 5 WiFi zařízení.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DARUMA: na 3g zapomen, oni u amazonu zas nejsou uplne blbi ;)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    DARUMA: Nevím ani jedno jsem nezkoušel, takže nemůžu pomoct.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MILAZAJICEK: Super, diky.Uz to mam nahozeny, akorat mam dva dotazy. Nevis do jaky slozky Duokanu nahrat nove slovniky? A taky se mi nejak nedari zapnout 3G. Mam tu jen volbu enable wifi.Nevis jak na to?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    DARUMA: Není třeba ani ROOT Kindle a provozuješ tam současně oba systémy mezi kterými lze přepnout rebootem čtečky. Tady je pěkný návod http://www.amazon-kindle.cz/navod-na-instalaci-alternativniho-rozhrani-duokan-pro-kindle-3-a-kindle-4/
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MILAZAJICEK: Jsou nejaky rizika kdyz ma clovek Duokan? A jde to pak zpatky hodit na OS Kindle?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Někdo se tu ptal jestli je podpora PDF v Duokanu o tolik lepší než ve standartním OS Kindle. A po tom co jsem to dneska vyzkoušel musím uznat, že v Duokanu se PDF knihy dají v pohodě číst.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    E2E4: jen pokud máš novější verzi iTunes musíš ji odinstalovat nainstalovat tu 10.5.3 a smazat všechny knihy a znovu je stáhnout jinak nepůjdou dešifrovat.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    E2E4: Je to celkem snadný potřebuješ iTunes verze 10.5.3 a pak už jen program Requiem aktuálně verze 3.3.5 ten odstraní AdobeDRM zatím to jde pouze s 32bitovou Javou. Je to naprosto triviální knihu koupíš zavřeš iTunes a spustíš Requiem ten najde knihy s DRM to odstranní a nahradí je v původním umístění na disku, pro Kindle je pak stačí pomocí Calibre nebo jiného nástroje převést epub na mobi a už od včera čtu AppleOnly ebooky :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MILAZAJICEK: Detaily?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Hlásím úspěšnou konverzi zakoupených knih z iBooks do mobi. V Kindle 3 to funguje úplně v pohodě a zatím nevypadá ani formátování textu nijak poškozené.
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    INUSHKA: aha. lebo ja ju nemam v puzdre, iba ju nosim v takej "neoprenovej" ponozke...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    NEXUS6: Necvakám ji rovnou na Kindle, ale na pouzdro, resp. na horní desky pouzdra přehnuté dozadu, takže se čtečky vlastně vůbec nedotýká. Mně hlavně vyhovuje, že se dá použít i na papírové čtivo.
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    INUSHKA: a neznicila si si povrch? tiez som si ju kupil a ten kovovy kolik mi znicil povrch a po tyzdni sa rozpadla.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    E2E4: Já mám tohle: http://www.saneka.eu/katalog/1431/1481.html a jsem naprosto spokojená.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NEXUS6: já teda nevím, myslím že hlavní problém s osvětlením Kindlu je že se to odráží do očí, když na to svítíš přímo.. čelovka nic moc teda.
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    MYSHAAK: alebo celovku pouzit :)
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    OZMAR: Tak co tohle a k tomu nějakou baterku?
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    poradte nejake pouzdro na kindle touch, aj so svetlom napajanym zo zadnych konektorov..ale co by nestalo ako polovica kindlu:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam