• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    XAJA
    XAJA --- ---
    ale teda to triedenie podľa "priezvisko, meno" by malo byť v kalibre prednastavené, možno len skontrolovať, čo sa vlastne do knižnice nacpalo, prípadne manuálne poupravovať po jednotlivých autoroch.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    XAJA: tak takhle to mám, ale projevilo se to jen v knihovně samotné, v kindlu už ne..
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    XAJA: můžeš prosím specifikovat jak? já se prostě s tímhle přístrojem nějak míjím...
    GALE
    GALE --- ---
    BRUSINKA: Ty kolekce se řadí dle četnosti používání a až pak podle abecedy. Jak teď čtu sérii knih, otvírám jen jednu kolekci, takže mám vše podle abecedy a nejpoužívanější jako první.
    XAJA
    XAJA --- ---
    BRUSINKA:
    GALE: v calibre sa dá nastaviť prevod mena autora do tvaru priezvisko, meno. a kindle potom radí autorov abecedne podľa priezvisk.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    SMRGL: To se mi taky stalo, Kindle v obalu a jednoho dne se mrška objevila.dál už se nezvětšila, tak jsem se na reklamaci vykašlal.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    GALE: tak jsem okopírovala tvůj systém, ale je možný, že kolekce řadí jen podle data přidání a ne podle abecedy? Proklikala jsem to jak to šlo a tuhle variantu nevidím..a zas tak málo autorů tam nemám, aby mi to nevadilo
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Tak se mi na displaye Kindlu začala dělat divná trhlinka. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Mam to jít vyreklamovat hned, nebo až se rozšíří? Čtečka byla vždy v obalu..

GALE
    GALE --- ---
    BRUSINKA: Myslím, že se s nima dá dělat jen v kindlu. Ty si stěžuj, já to proklikávala na K4 (ne touch). Ale zas oceňuji že ze softwareové klávesnice vytěžili maximum.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    GALE: aha, díky. A kolekce se dají dělat pouze přimo v kindlu? Já mám totiž 3 keyboard a tam cokoliv psát nebo proklikávat je horor..
    GALE
    GALE --- ---
    BRUSINKA: On neumí řadit podle příjmení, řadí podle prvního písmene jeho jména, jak je tam napsané.
    Já to obešla tím, že jsem knihy od stejného autora dala do kolekce jména "Čapek, Karel" a dala třídění podle kolekcí.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Prosím o radu, mám asi nějaké špatné nastavení, ale nemůžu přijít na to, jak to udělat, aby se mi v Kindlu řadily knihy podle autorova příjmení - řadí se podle křestního. Požívám Calibre - v knihovně mám snad všechno v pohodě. Díky
    (a omlouvám se za banální dotaz, ale nevím si s tím rady a filtr i google mlčí, takže asi přehlížím něco jednoduchého - nevěřím, že by kindle trpěl takovou dětskou nemocí...)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    STARE_CASY: muj favorit...
    odporove pero jeste mel tablet od htc ... a foun od samsungu
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    WILLOW: díky! Skvělý tip. Vůbec jsem o tom netušil a marně to hledal.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    WILLOW: na tom lenovu se opravdu dá psát a po chvíli se naučil i můj škrabopis.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    STARE_CASY:odporove pero mas tady
    Lenovo ThinkPad Tablet 16GB WiFi 1838-5SG | Alza.cz
    http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-tablet-16gb-wifi-1838-5sg-d275535.htm

delaj i dok s klavesnici

JUDE
    JUDE --- ---
    JYRKA: ten start samozrejme umej "ultrabooky" s win 7, android samozrejme umi preklikavat mezi ruznejma dokumentama - opravdu se mi libi jak lidi co pouzivaji laptop za 8-10 kkc si koupi mac air 21 kkc a zacnou rikat jak je to super pritom kdyz by si poridili laptop ve stejne cenove hladine jako ten air tak prirozene dostanou podobne parametry i odezvu...
    QUIDO
    QUIDO --- ---
    DARUMA: ja taky nutne nepotrebuju kindle : ) asi pujdu do pocketbook touch. sice neni tak levnej, jak bych si za takovou digihru predstavoval, ale s pdf to celkem umi..
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    QUIDO: Co takhle tablet? Na oskenovany pdf Kindle moc neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam