• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LOOKASH: byla to puvodne dotovana verze? (podle vseho co jsem cetl tak by to na dotovane nemelo jit proto se ptam)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    jen tak z nudy se musim pochlubit.... Konecne sem si hral se screensaverama
    AETHER
    AETHER --- ---
    NEXUS6: no právě, proto je nejlepší tlačítko zpět:)
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    AETHER: jj. znam. hlavne neviem obycajne, ci som sa posunul dopredu alebo dozadu. :)) a popripade o kolko
    AETHER
    AETHER --- ---
    NEXUS6: no kdyz ctes za chuze a pak se nekomu vyhybas a omylem prejedes pres ten touchscreen, obcas se holt deji veci.)
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    stava sa vam na K. TOUCHi pri kliknuti na dalsiu stranku tak to skoci na koniec knihy? ked sa vratim do zoznamu knih a zapnem si danu knihu, tak je na strane, na ktorej som skoncil.

AETHER: treba vypinat...
    AETHER
    AETHER --- ---
    KEPLIK: jj, presne, predevsim se to hodi, kdyz nahodou clovek napr. pri prestupu v metru neopatrnym dotykem totalne ztrati, kde byl:)
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    ANDREJKA: Nee, to te hodi vzdycky na predchozi pozici, treba kdyz skaces na jinou lokaci nebo zacatek dalsi kapitoly. Taky jsem si nejdriv myslel, ze to je mnohem vic k nicemu, ale je to dobra zachranna brzda. :-)
    AETHER
    AETHER --- ---
    ANDREJKA: stava, pomaha vratit se pres tlacitko "zpet"
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Po poslednim upgradu Kindle Touch mi nejde pres dotykovou obrazovku listovat v PDF po kapitolach. U knih z Amazonu to jde. V predchozi verzi to slo. Nevite proc?
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    ANDREJKA: To se mi nikdy nestalo. Stava se mi tak maximalne, ze to poskoci treba o dve stranky nebo naopak o zadnou, protoze je to trochu zvlastne citlive, ale to je trochu i o treninku.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    NAVARA: zatim to je podle me nejvetsi nedostatek kindlu. a to mi chodi jen prumerne 8.12 periodik za tyden.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a to i kdyz jsem psal na android kindle, ze tam mam stovky casopisu, diky kterym to nejsem schopen rozumne pouzivat...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WABICEK: nelze, pravidelne s tim prudim support, pravidelne mi preposilaji sablonu ze na to mrdaj, ale hrozne si vazej myho nazoru
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    WABICEK: jop tohle mi taky hlava nebere.. obávám se že nic jiného zatím nezbývá..
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    nevite jak vymazat archived items z kindlu touch aniz bych to musel rucne odklikavat na webu amazonu?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    BRUSINKA: Tak potom jen natvrdo "přejmenovat" autora(pole hned vlevo). Přidej autora s obráceným jménem a pak ho jen vybereš ze seznamu(můžeš i hromadně).
    XAJA
    XAJA --- ---
    ale teda to triedenie podľa "priezvisko, meno" by malo byť v kalibre prednastavené, možno len skontrolovať, čo sa vlastne do knižnice nacpalo, prípadne manuálne poupravovať po jednotlivých autoroch.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    XAJA: tak takhle to mám, ale projevilo se to jen v knihovně samotné, v kindlu už ne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam