• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    ještě, že sem s tou koupí počkal. Nová řada je pecka.

https://kindle.amazon.com

teď mě ale kurva láká spíš ten malej HD :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    EVILMIND: na mobilereader foru o tom tusim bylo vlakno, bylo to celkem jednoduchy, ale celkem malo lidi to chtelo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MTHU: tak jako ja ho nechci, jsem se starsi verzi spokojenej, jen me to udivilo ze by to nikdo neodstranil jeste... a letmy pohled do google naznacuje, ze me to udivilo pravem, a neni zadnej problem se toho zbavit. Nicmene chapu, jak to autor sshacku mysli.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JYRKA, NEXUS6:

Alza my ass. :)

With Special Offers $69
    Without Special Offers $89

http://www.kindle.com/
    MTHU
    MTHU --- ---
    EVILMIND: V Readme přímo v distribučním archivu ScreenSaver Hacku se píše asi tohle:

*Note for Kindle Special Offers Users:*
    This doesn't, and won't ever, help you bypass something you agreed to (screensaver ads), so please stop asking.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MYSHAAK: a to jeste na tu reklamu neni nejakej hack? resp. screensaver hack to neprepise? Reklama nekde v menu by mi nevadila, ale na vypnutym rozhodne chci mit nejaky svuj motivacni obrazek, ne vnucenou kravinu od Amazonu...
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MYSHAAK: Na tom displeji prece vzdycky neco je. Fotky spisovatelu a tak, docela pekny.
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    E2E4: Jasně, když je člověk hračička, jde to i jinak. respekt... :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    E2E4: No, ono se to tu omílalo už několikrát, ale stejně: Jde spíš o nabídkové akce, info o nových knížkách apod. Reklama se zobrazuje jen při vypnutém Kindlu a jako úzký proužek v hlavním menu (kde se pohybuji jen, když dočtu jednu knihu a vyberu si jinou). A vypnutý Kindl vypadá líp, když je něco na displeji, takže ta "reklama" je z mýho pohledu spíš plus :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JYRKA: hm, ted koukam ze ty ceny u nas trochu poklesly, v dobe kdy jsem to kupoval ja to bylo necele 3 tis pres Amazon vcetne cla a vseho a neco jako 4-5 tisic v Alze. :)

Stejne se citim podveden kupovat za penize neco co v sobe ma reklamu..
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    E2E4: Ta reklama není vysloveně "Americká", klidně si ty nabízené knihy můžeš koupit taky. Stejně budeš potřebovat účet na Amazonu, abys toho Kindla pořádně využil. Takže mi nějaká "česká reklama" nijak nechybí...
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    E2E4: mne sa podarilo kupit s reklamou v alza.sk (to je vlastne ceska) kupit za 128eur s reklamou. to sa mi nepodarilo ani cez amazon po priratani cla, postovneho atd. neviem aka je teraz cena, toto bolo zaciatkom leta
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    E2E4: To sice jo, nicméně pak čeští prodejci poslouchají nářky na to, jak je to tady drahý. A jejich marže nejsou zas takový, aby na tom zásadně bohatli.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LEFTY: mne prijde dost podvod ze cesky prodejci vezmou nejlevnejsi americkou verzi s reklamama, napalej na ni svoji marzi a prodavaj to.. Myslim ze porad stoji za uvahu nakup primo od Amazonu - vyjde to levneji a ma to zajimavym zpusobem lepsi zaruku (byt jen 1 rok).
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Já mám třeba rád, když mi říká, abych sežral tu žábu, co je vedle nakreslená.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    díky všem!
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    LEFTY: hlavne to vobec neobtazuje... obcas tam byvaju aj docela v pohode tipy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam