• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    BAARKA: coz je jeden z duvdu proc tu pravicackou patlaci vec nechci :)

ps: ale myslim ze to levackou jde ovladat taky pomoci swipe jen se s tim odmitam smirit :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    BAARKA: přesně tak. Takže není problém přehnout levou část obalu a tím pádem mít možnost převracet na ne-touch verzi stránky levou rukou? Nemám totiž touch a ten obal mi příjde super.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BALAENA: jasne, ale u touche si to rozmyzlis, protoze ti dost blbe pujdou obracet stranky..a nechapala jsem dotaz ve spojeni s tim prebalem..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BAARKA: já jen odpovídám na otázku, proč by jako měl člověk držet kindle v levé ruce. prostě protože mu jiná nezbyla.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BALAENA: ja asi poradne nechapu na co se ptate..nevidim rozdil drzeni se u tyce a ctenim na touchi v leve ruce s timto prebalem ci bez prebalu..
    kdyz levou cast prebalu ohnes pod tu pravou, tak to yvjde dost nastejno..

Myslim, ze je to velke minus touche, ze nema knofliky na otaceni stranek..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BAARKA: když visíš v tramvaji na tyči, občas si dost dobře nemůžeš vybírat, za kterou ruku budeš viset a která ti zbude na čtení...
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    WOODMAKER: drzet v leve ruce a proc? Kdyz mas touch tak je vyhodne to drzet v prave ruce neb si posouvas stranky na prave strane displeje...
    jinak tu levou stranu obalu muzes ohnout pod smaotny kindle, takze neprekazi..
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    BAARKA: jak se z toho čte, když to chceš držet v levé ruce?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KERB: jsem nadsena..je super,
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    JYRKA: Ten odkaz nefunguje.
    KERB
    KERB --- ---
    BAARKA: a prvni dojmy?
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    JYRKA: Tech 30 % lehci a 18 % mensi se vztahuje k cemu? Kindle 4?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Na FB PalmKnih probehla zprava o dotovanem Kindlu, cituji:

Od 1. října začínáme prodávat dotovaný Kindle. Cena 999 Kč s DPH. Cena balíku bude čtečka za 999 Kč s DPH + kredit na knihy za 3000 Kč, celkem za 3999 Kč.

// melo by se jednat o K4/5, takze paperWhite necekejte, pokud se nekdo momentalne rozhodujete, muze Vam ta informace prijit vhod (pokud to neni sprostej hoax;)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KERB: ted jsem si koupila tento:
    ReFleece — Kindle 4/Touch Case
    http://www.refleece.com/products/kindle-4-case
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KERB: ted jsem si koupila tento:
    ReFleece — Kindle 4/Touch Case
    http://www.refleece.com/products/kindle-4-case
    KERB
    KERB --- ---
    poradte nejaky obal na kindle 4

ja si predstavuju neco do ceho ctecku jen snadno zastrcim, dam do kapsy a pak na cteni zas vyjmu. nemam rad cteni s obalem, neco jednodussiho.
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    Nehodil by se vam nekomu obal na Kindle 4? Fialovy, takze asi spis pro holky, ale ne nutne. Treba za 200. Koupil jsem si ho kvuli Kindle Touch, ale nevejde se tam.
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    MILAZAJICEK: njn, to jsem si taky rikal, ale ten Kindle prpste mam a dokud nebude uplne chciplej, tak proc ho nevyuzit, pokud to jde ;)

takze dotaz pretrvava, neumite pls nekdo posunout vertikalni margin ?
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Nevíte, prosím, jestli se ten nový základní Kindle 6 dá zabalit do obalů na nějakou starší verzi? (Mám první Kindle, ale po ebayi se válí mraky levných obalů na čtyřku.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam