• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPHEX: Jyrka pisal, ze kredit je na 2 roky :)
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    ALEXIS: aha, díky. to jsem se teda špatně díval na ten amazon, tím to je vyřešené)
    ALEXIS: nabídka dobrá, ale čtu většinou v angličtině, nevím jak rychle bych to využil / jestli se mi to vůbec vyplatí.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPHEX: inak ak citas ceske knihy, tak by ta mohlo zaujimat toto: http://palmknihy.cz/web/kniha/dotovany-kindle-4-5-za-999-kc-3000-kc-kredit-na-knihy
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPHEX: pokial viem, tak paperwhite este nie je k dispozicii mimo US a v US je pre-order, mimo US ma byt na zaciatku 2013
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    Tak jsem taky rozsekal Kindla.

Máte někdo zkušenosti s tím Kindle Paperwhite? Vlastnosti jsou super, krome té absence tlačítek, to nechapu :-/
    Nějaký tip pro člověka, který byl do teď spokojený s "Kindle Keyboard" (až na občasný záseky s pdfkama)?
    AETHER
    AETHER --- ---
    BAARKA: no fakt je to jen otázka zvyku, co jsem se s tím naučila zacházet, tak si to nemůžu vynachválit:)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    AETHER: ja jsem asi moc zvykla na tu verzi s tlacitkama..tady mi to najeden klik kolikrat preskoci o nekolik stran..
    AETHER
    AETHER --- ---
    BAARKA: proč by šly blbě otáčet, otočíš i levým palcem, pro pohyb zpět je určen jen asi čtvrtina strany vlevo, na délku palce od kraje v pohodě otáčíš i levou rukou (ozkoušeno mockrát a to mám dost malé ruce)
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Mám luxusního pavouka na displayi Kindlu 4.
    Dá se to někde v Praze opravit nebo mě vyjde levněji si obstarat novou?
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    v lavej ruke je lahsie prepinat strany ako v pravej... neviem ake mate dlhe palce, ale dopredu to ide easy v lavej a dozadu este lahsie
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOODMAKER: to je mozna to co par lidi zmatlo. Z tech fotek neni jasne partne jestli panty toho obalu jdou prehnout a dovoli kryci stenu otocit az na zadni stranu kindlu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    BAARKA: coz je jeden z duvdu proc tu pravicackou patlaci vec nechci :)

ps: ale myslim ze to levackou jde ovladat taky pomoci swipe jen se s tim odmitam smirit :D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    BAARKA: přesně tak. Takže není problém přehnout levou část obalu a tím pádem mít možnost převracet na ne-touch verzi stránky levou rukou? Nemám totiž touch a ten obal mi příjde super.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BALAENA: jasne, ale u touche si to rozmyzlis, protoze ti dost blbe pujdou obracet stranky..a nechapala jsem dotaz ve spojeni s tim prebalem..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BAARKA: já jen odpovídám na otázku, proč by jako měl člověk držet kindle v levé ruce. prostě protože mu jiná nezbyla.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BALAENA: ja asi poradne nechapu na co se ptate..nevidim rozdil drzeni se u tyce a ctenim na touchi v leve ruce s timto prebalem ci bez prebalu..
    kdyz levou cast prebalu ohnes pod tu pravou, tak to yvjde dost nastejno..

Myslim, ze je to velke minus touche, ze nema knofliky na otaceni stranek..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BAARKA: když visíš v tramvaji na tyči, občas si dost dobře nemůžeš vybírat, za kterou ruku budeš viset a která ti zbude na čtení...
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    WOODMAKER: drzet v leve ruce a proc? Kdyz mas touch tak je vyhodne to drzet v prave ruce neb si posouvas stranky na prave strane displeje...
    jinak tu levou stranu obalu muzes ohnout pod smaotny kindle, takze neprekazi..
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    BAARKA: jak se z toho čte, když to chceš držet v levé ruce?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KERB: jsem nadsena..je super,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam