• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    WITTGENSTEIN: jeste ze je google ... jinak bych te teda s gustem poslal jeste vic nekam.... nez Ergose ... ty latiniku!! my meli na skole bratrskou rustinu a ne latinu!! :))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FERRYH: Ceterum censeo Wooky delendam esse.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ERGOSUM: coze musi? nejak me ten citat nedochazi ... sorry
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    Dotaz který tu stopro už proběh, ale třeba jsou nová udělátka. Jak z kindlu vyexportuju označená místa k jedné konkrétní knize. Díky, díky, díky.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Měl bych dotaz. Kolegyně chce kupovat Kindla z Mallu. Teď řeší, jestli koupit za stejnou cenu Kindle 4 nebo 5. U Kindle 4 je za tu cenu ještě pouzdro.
    Máte někdo zkušenosti z 5? Vyplatí se připlatit za cenu pouzdra, které musí dokupovat samostatně?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    FERRYH: "Nicméně soudím, že Wooky musí..."
    ADITU
    ADITU --- ---
    JYRKA: hm, prilezitostne vyzkousim... a kdyz jsem nekde spokojena, proc nedat vedet dal, ze :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ADITU: Kindle je v podstatě funkční taky. Klikneš na webu a kniha se ocitne ve čtečce sama. Je to pohodlnější, než nákup přes čtečku.
    Ale jinak děkuju za reklamu :-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KASUMI: zasluzny cin hodny vseobecneho ebookarskeho vdeku a obdivu!!! ;O))
    Jsi akcni e-hrdinka! :))
    ADITU
    ADITU --- ---
    ADITU: tak jsem to nasla :) prime napojeni na palmknihy (= klik a je koupena kniha) ma:

PocketBook 360 plus PRO CZ http://www.palmknihy.cz/web/HW/pocketbook-360-plus-pro-cz
    PocketBook Basic 611 CZ http://www.palmknihy.cz/web/HW/pocketbook-basic-611-cz-barva-grafit
    Bookeen Cybook Odyssey PRO CZ http://www.palmknihy.cz/web/HW/dotovany-bookeen-cybook-odyssey-pro-cz-za-1999-kc-3000-kc-kredit-na-knihy
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Bod za ráznou akci proti zlu jménem Wooky.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: ok, v tom pripade, ano v kindlu jednou klikne a bude mit knihu, ale bohuzel zatim ne cesky ... :) jak jsou na tom palmknihy s propojenim s jejich cteckou momentalne netusim, a dokud se nedostanu domu, tak kvuli polo-blokovanymu netu v praci ani nezjistim...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jeste jednou " chtela jsem, aby v kindlu klikla a mela knihu".. ze jsou jiny moznosti vim :)

ADITU: moje mama si poridila WOOKY... tze jsem ji rekla, at to laskave vrati, ze ji dam k vanocum kindla.. :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: palmknihy to maji podobne jako pise AETHER, pokud se hodne nepletu (posilani knih na email). navic ted byla (jeste bezi?) akce na porizeni ctecky za 4.000, v cemz je kredit 3.000 na knihy... to mamka jen tak nevypotrebuje :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    KASUMI: myslím, že třeba na Kosmas.cz jí takhle můžeš nastavit v účtu e-mail, kam se knihy budou posílat, tj. přímo třeba acount na amazonu a bude to fungovat taky, vouchery umí jistě i Kosmas. A určitě to tak půjde i v jiných knihkupectvích...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    je to pro mamu darek, chtela jsem, aby to mela co nejjednodussi, tzn nastavila si kreditku na amazonu a jen koupila primo z kindlu, co se ji libi.. takhle mi bude proad volat :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: A v cem je problem? Nerejpu, zajima me to.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    sakra :/ no nic, diky
    (ano, vim, ze se daji koupit ci stahnout jinde)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: Nedaji. A nedaji :-)
    Cestina neni v povolenych jazycich.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    asi jsem slepa, ale prosim vas.. daji se na amazonu sehnat knihy v CJ pro kindle (ke koupi)? pokud ano, da se to tam nejak smysluplne najit? mi to nejak nejde :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam