• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINGHAO: jinak ten kite se nainstaloval dobre? mozna to pak bude chtit restart, tim nic nezkazis
    SILENT
    SILENT --- ---
    MINGHAO: ja to delam pres launchpad, protoze ten uz jsem tam mel, cili skitem uplne neporadim. ten adresar ma byt v rootu disku, kdyz to pripojiz pres USB, cili na setjne urovni jako treba documents (ale ne v nich).
    MINGHAO
    MINGHAO --- ---
    SILENT: Nějak jsem se nedostal k bodu číslo 5. "Kite will present you with a choice of two pseudo-documents for starting KPDFviewer." Nic mi nikde Kite nenabídl. Mohl bych požádat o detailnější instruktáž? Kde vytvořit ten adresář customupdates? Má se po tom Kindle restartovat? Kde to nabídne ty pseudo-documenty? Díky moc.
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: k3flasher nemusíš kompilovat, je ke stažení jako binárka.
    Správný RAM kernel je mx35to2_mmc.bin (můžu dodat).
    Máš dvě možnosti: flashnout 3.02 a pak updatovat kam až se odvážíš (já jedu stále spokojeně na 3.1) nebo můžeš flashnout přímo 3.3, pokud chceš jen o jeden krok zpět.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: hm no dobře, řekněme, že bych měl zkompilovanej k3flasher a stažený ramkernely.

kterej ramkernel, kterej firmware a co z tohodle a jakým příkazem, když chci především aby Kindle nebyl pomalý k uzoufání, což se stalo po nevyžádaném OTA updatu na 3.4 ?

[PHP] kindle_dev_links - Pastebin.com
    http://pastebin.com/Wdw4L7yT
    SILENT
    SILENT --- ---
    (SILENT: tak vyreseno)
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: jeste bych dodal, pokud pouzijes misto launchpadu kite, nemusis mit jailbrake. cili bez jailbreaku:
    Kite: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=168270
    PDFViewer (sekce using Kite): https://github.com/hwhw/kindlepdfviewer/wiki/Installation-Guide
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DSMID: Díky. Kindle s EPUB už připomíná čtečku.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: jojo, to jsem pochopitelne udelal, na vetsinu pdf to funguje, na nektere ne
    DSMID
    DSMID --- ---
    MEDWYN: Možná funguje, ale hodně to využívá klávesnici, takže se to asi nedá ovládat.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Hodně PDF totiž lže o rozměru oblasti s obsahem a pokud se viewer těmito informacemi řídí (nastavení "Trim page: auto" v reflow režimu popř. "Fit zoom to content" v normálním režimu), část obsahu se vůbec nezobrazí.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Myslím, že dost záleží na tom, jak si nastavíš bounding box (Shift-X). Nastav si ho tak, aby se ti do něj vešel celý obsah stránky - zvlášť pro sudé a zvlášť pro liché stránky.
    SILENT
    SILENT --- ---
    Tak jsem nainstaloval novou verzi a ten reflow je paradni, i kdyz porad u dost PDF nefunguje. Bohuzel to furt dela jednu neprijemnou vec. U nekterych PDF pri pohledu fit-to-width posouva page down na dalsi stranku, misto aby zobrazil zbytek textu na puvodni strance. U nekterych to funguje spravne. Skoda.
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: jo, tusim muzes pouzit i kite misto launchpadu

MEDWYN: ne
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    DSMID: A funguje to i na K4 non touch?
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    Chápu správně, že abych to nainstaloval musím udělat:
    * jailbreak
    * launchpad
    * PDF Viewer
    ?
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    DSMID: To je geniální. Jemný zoom mi dost chybí. A ta podpora dalších formátů ... super. Díky za info. Zkusím.
    SILENT
    SILENT --- ---
    SILENT: aha, vidim ze je tam prave update, super
    SILENT
    SILENT --- ---
    SILENT: aha, vidim ze je tam prave update, super
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: jojo, pred par mesici jsem tu pdf reader odkazoval, velmi sikovna vec, nejen na reflow, jen mam dojem, ze uz to dale nerozvijeji, coz je skoda, je tam par drobnosti ke zlepseni a oprave
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    neviete niekto, ci existuje nejaky sposob, ako na k4 touch pocuvat radia cez net?(nejaka app ako tunein na android napr..)
    Ono to je pekne, ze moze fungovat ako mp3 prehravac, ale s tou pamatou sa nato vobec nehodi.. tak hladam nejaku alternativu..
    DSMID
    DSMID --- ---
    MYSHAAK: Je pravda, že když něco zrovna vymýšlím, tak jde čtení trochu stranou.
    Ale pak zase přijde období, kdy mě šťourání se v Kindlu přestane bavit a hodně čtu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam