• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    How to Easily Add Custom Fonts to Kindle Paperwhite – No Hacks | The eBook Reader Blog
    http://blog.the-ebook-reader.com/2013/01/06/how-to-easily-add-custom-fonts-to-kindle-paperwhite-no-hacks/
    DSMID
    DSMID --- ---
    HURDA
    HURDA --- ---
    Má někdo zkušenost s výměnou screeny u Kindle 3 (keyboard, WiFi)?

popřípadě tušíte aspoň jestli je to display s označením ED060SC7 (LF)
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Ještě jsem to nezkoušel, čekám až mi ten demo Kindle dorazí. Ale mám to nastudované z mobilereadu.
    HURDA
    HURDA --- ---
    ARIAEL: dej vedet jak si dopadl, hodne me to zajima
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: Hm a zkousels to? Znas nekoho kdo to zkousel? Asi do toho pujdu.. :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HURDA: Jeste nevim. Jeste to jde postou, dal jsem tam pomalou a levnou.
    Ale je to oznacene jako gift a jde to ze soukrome adresy na soukromovu adresu a jako pouzite darovane zbozi, takze uvidime.
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: Tím se jen chrání proti tomu, aby jim to nevrátili experti, kteří to nedokážou flashnout. Poškozený kus v pohodě vyreklamuješ přes Paypal.
    Koukni na popis: new and sealed.
    SILENT
    SILENT --- ---
    ERGOSUM: to jako nebylo mysleny tak, ze mi ma ted kazdej majitel 3g v mobilu nebo kapesnim routeru psat odpoved ;)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SILENT: Od té doby, co mám kalesní 3G/WiFi router je mi mobil ve čtečce volný ;-)
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: asi jsem trapnej, ale me furt vic nez barva bere to 3g ;)
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    SILENT: No jestli udělají verzi na touch Kindly a bude to odladěný, tak se z Kindlů pro mě opět stává žhavý konkurent Cybooku. Ale doufám, že než budu potřebovat novou čtečku, tak se ještě nabídka přístrojů promění.

Navíc začínají vystrkovat růžky i barevné verze ...
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: to novy ui jeste neni, dlea se to prave kvuli touchscreen verzim, cili bych se opusteni nebal, vypadaji velmi aktivne. naopak predpokladam, ze ta nova verze na paperwhitu bude perfektni :)

Mimochodem, tusite nekdo, kdy se zacne do CR oficialne zasilat Paperwhite? Muzu to udelat pres pribuzny a jeste furt nevim, jestli preci jen ne Cybook HD, ale zacinam se klonit ke Kindlu.
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    SILENT: V tom módu to funguje. Ale mátlo mě proč to vypisuje hlášku i v módech, ve kterých to podporovaný není. Zkoušel sem nightbuild, ale žádnou zásadní změnu sem nenarazil. Je to fakt hodně podařenej kus soft a užitnou hodnotu K3 to posouvá zas okus dál. Škoda, že to neni úplně dotažený, ale snad než to opustí, kvůli zastaralosti to ještě někam posunou. Nicméně možnosti čtení PDF, reflow a přímá podpora EPUB mi přijdou jako fakt skvělá věc.
    HURDA
    HURDA --- ---
    ARIAEL: Zadrželi to celníci platil si DPH?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: Hm, akorat ze je to bez zaruky, na dily, takze to je otazka jestli to bude opravdu fungovat..
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: ano, funguje to jen v tom jednom modu, take jsem s tim chvilku valcil.

P by melo menit prave tohle chovani v tomhle jednom modu, tobe se to nemeni?

Jinak oni ted pripravuji novou verzi s novym UI, takze nevim, jestli vsechny ty stare zkratky zustanout. Moc bych si s nima nedelal hlavu a pouzival to, co je pro tebe sikovny.
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    add KPDF. Dneska sem totálně válčil s tím, že při zmáčknutí otočení stránky se mi posouvala stránka a ne viewport. A přitom to včera trochu nějak fungovalo. Pak sem zjistitl, že jediný pohled, v kterym to funguje je Fit to Content Panoraming. Nebo se pletu?

Neni mi moc jasný k čemu je dobrý přepínač "P", když to na funkci tlačítek Page Up/Down nemá žádný vliv. A nebo nechápu co je viewport.

Taky mi zatím není jasný k čemu je "C". A jak se dělá Crop, když tam jsou zkratky na jeho Reset. Za případné rady a hinty dík.
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    DSMID: Díky za vyčerpávající info. Zkusím přes USB Network, kdybych tápal, tak zas písnu.
    DSMID
    DSMID --- ---
    Jinak kdyby někdo chtěl pořídit levně nový Kindle NT Black (za 1700,- i s poštovným), tak má šanci tady: http://www.ebay.co.uk/itm/121043583095
    Má to ovšem malý háček - jedná se o demo přístroje pro předvádění v obchodech, abyste z toho udělali normální Kindle, museli byste si přeflashnout firmware.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam