• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SILENT
    SILENT --- ---
    HURDA: poslou ti to, kam jim to nadiktujes. asi jako kdyz se prestehujes.
    HURDA
    HURDA --- ---
    SILENT: otazka je jestli ti poslou nahradni kus na adresu dovolene.

DSMID: nespojil jsme si NT a Non Touch - díky
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: vzdyt rikam, bez reklam a stejne znela i moje puvodni otazka
    SILENT. Nemyslim, ze by byl problem se zarukou v pripade verze s reklamama. Pro amazon proste nakupujes na adresu shipitto (at uz s reklamou nebo bez) a tady jsi na vylete.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Jenže ty porovnáváš reklamní verzi z USA s plnou verzí z Německa. U té reklamní verze máš dokonce 0 roků záruku - do Evropy se náhradní Special Offers neposílají...

SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID:
    KPW 3G Special Offers: $179 + $34 DPH + $20 postovne = $233 * 19,3 = 4496 Kc
    KPW 3G: EUR 189 * 25,6 = 4838 + 145 postovne = 4983 Kc

Mne to vychazi z US o 500,- levnejsi, ale je fakt, ze z Nemecka je to s dvouletou zarukou, rychlejc a bez reklam.

LAFLY
    LAFLY --- ---
    ahoj muzete mi nekdo poradit kde si sehnat uzivatelsky prijemnou a s cenou tak do 150,-kc lampicku ? jestli je to tu ot,tak me odkazte jinam...diky moc
    DSMID
    DSMID --- ---
    HURDA: Ještě předevčírem byl Kindle NT international "Out of stock".

Píšu "Kindle NT (Non-Touch)", abych zamezil nedorozuměním. Samotné slovo "Kindle" se běžně používá pro všechny typy Kindlů, nejen pro základní model.
    Pro základní model se používá označení Kindle Non-Touch, Kindle NT nebo Kindle 4 (jeho verze firmwaru začíná čtyřkou), někdy se ještě přidává barva - gray nebo black.

U nás ze nějakého dementního důvodu označuje Kindle NT black jako "Kindle 5", což vyzní ještě dementněji uvědomíme-li si, že ve světě se někdy označení "Kindle 5" nebo "K5" používá pro Kindle Touch (jeho verze firmwaru začíná pětkou).
    Z tohoto důvodu raději označení "Kindle 4" nepoužívám, abych nebyl špatně pochopen.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Jak jsem rozebíral už tady: [ DSMID @ Kindle - konverze, správa elektronických knih, etc. ] , je to mnohem levnější. Platíš jen poplatek pro Mailboxde.cz + poštovné České pošty, dohromady cca 145 Kč, oproti shipito neplatíš DPH a mastné poštovné z USA.
    3G už je dávno ve všech Kindlech stejné, ty z Německa se nijak od těch z USA neliší.
    HURDA
    HURDA --- ---
    Proč píšete Kindle NT?

Kindle z Amazon.com do ČR je vlastní položka zboží a je teď dostupná

Kindle - Best-Selling E-reader - Only $89
    http://www.amazon.com/Kindle-Ink-Display-Wi-Fi-international/dp/B007HCCOD0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357853845&sr=8-1&keywords=kindle+international
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: a pocitals, jestli je to pres mailboxde levnejsi, nez pres shipitto s reklamama? chapu, ze z nemecka je tam zaruka, ale s US modely byla zase lepsi zkusenost s 3g
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    STARE_CASY:
    TWARR: Nicměně je to teda docela arogance od takové veliké firmy která se všude chlubí svými cloudovými službami atd. atd. Těch stížností na toto musely být mraky a nereagují na to vůbec nijak..
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Ne, jen na německé adresy, ale od toho je Mailboxde.cz. Dotované verze jsou určené jen pro USA, takže ne.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: posilaj na cesky adresy? a maj dotovany verze?
    TWARR
    TWARR --- ---
    STARE_CASY: jo diky! zkusim doma, snad to jeste funguje ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    stale neni moznost mazani vice soubory z kindle library na amazon uctu?
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: V současné době neposílají ani Kindle NT, což nijak nevadí, jelikož z Amazon.de to stejně vyjde levněji (posílají NT i PW) a navíc dostaneš dvouletou záruku.
    SILENT
    SILENT --- ---
    E2E4: posilaji, ale ne PW, protoze jich je malo skladem. pocitam, ze tak do mesice by mohli zacit zasilat vsude.
    DSMID
    DSMID --- ---
    E2E4: To neposílání může být jen dočasný stav. DPH se platí už asi dva roky :)
    Když jsem svůj Kindle 3g kupoval já, stálo mě to sakumprásk 2600. Kde jsou ty časy...
    Asi koupím ještě jeden. Jako dárek ideální.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DSMID: Kindle uz neposila do cr a uz se za ne plati dph? To se teda dost zmenilo od doby kdy jsem kupoval kindle ja.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam