• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: ok, to zni verohodne. me se to celkem netyka, protoze bych to resil pres pribuzne, ale znamenalo by to dalsi postovne a srani.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    HURDA: Tak kindle dneska dorazil jak mel. Protoze jsem si sam na shipito vyplnoval caleni cover tak jsem tam napsal "Used Kindle - price 60$".
    A poslal jsem to za nejakych 7-10$ air mailem. Doslo to za 3 tydny zcela bez problemu na postu v trosku vetsi obalce, ani pri vydani nechteli podpis atd.
    Samozrejme platby navic veskere zadne, zadne clo ani DPH.
    BALONEK7
    BALONEK7 --- ---
    selzu@seznam.cz
    DSMID
    DSMID --- ---
    BALONEK7: Napište mi prosím svou emailovou adresu.
    BALONEK7
    BALONEK7 --- ---
    Byl bych vam moc vděčny,koupil jsem ji manželce k narozeninam a udělal ze sebe blb..Jsem od Nového Jičína .Poslal bych ji i poštou.
    děkuji
    DSMID
    DSMID --- ---
    BALONEK7: Taky jsem si ho objednal, jeden kus už přišel, další dva jsou na cestě.

Není to čtečka s reklamami, ale čtečka určená pro předvádění v obchodech. Přehráním firmwaru se z ní dá udělat normální čtečka bez reklam. Už jsem to jednou dělal, není to až tak složité, ale musíte mít správné nástroje a trochu se v této oblasti orientovat.

Pokud nevíte jak na to, byl bych ochotný vám ten firmware přehrát. Odkud jste ?
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Special offers (varianta s reklamami) se nebude do ČR dodávat nikdy, takže se odsud ani nebude dát reklamovat, bez ohledu na model.
    Příklad viz http://iwuweb.blogspot.cz/2011/08/rozbity-amazon-kindle-3.html
    BALONEK7
    BALONEK7 --- ---
    Dobrý den
    Objednal jsem si kindle 4 čtečku přes ebay.Neumím anglicky a tak se známým jsme to nějak provedli a zaplatili.Čtečka došla jenže ted jsme zjistili že je to nějaka demo.not for sale.Bohužel nějaka reklamní.Dočetl jsem se že to jde snad, když se nahraje novy firmware.Nevite nahodou jak to provest popř.kdo by mě to přehral?
    Děkuji moc
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: mas nejakej odkaz? ja slysel, ze s tim problem nebyl. ale dokazu si predstavit, ze by problem mohl byt, pokud ten model zatim vubec do cr nedodavaj.
    nicmene i kdyby tam byl rozdil 500, prijde mi to pres to nemecko vyhodnejsi, ac to neni jednorazove nejlevnejsi, takze to je trochu zbytecna debata.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Abys nebyl zklamaný. Vím o jenom případu, kdy se Čech pokoušel reklamovat special offers a bylo mu řečeno, že náhradní special offers jinam než do USA neposílají. Obávám se, že pohádka o tom, jak jsi se na stará kolena přestěhoval ze starých dobrých Spojených států do Česka, vyprávěná se silným českým přízvukem, na tom až tak moc nezmění.
    SILENT
    SILENT --- ---
    HURDA: poslou ti to, kam jim to nadiktujes. asi jako kdyz se prestehujes.
    HURDA
    HURDA --- ---
    SILENT: otazka je jestli ti poslou nahradni kus na adresu dovolene.

DSMID: nespojil jsme si NT a Non Touch - díky
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: vzdyt rikam, bez reklam a stejne znela i moje puvodni otazka
    SILENT. Nemyslim, ze by byl problem se zarukou v pripade verze s reklamama. Pro amazon proste nakupujes na adresu shipitto (at uz s reklamou nebo bez) a tady jsi na vylete.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Jenže ty porovnáváš reklamní verzi z USA s plnou verzí z Německa. U té reklamní verze máš dokonce 0 roků záruku - do Evropy se náhradní Special Offers neposílají...

SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID:
    KPW 3G Special Offers: $179 + $34 DPH + $20 postovne = $233 * 19,3 = 4496 Kc
    KPW 3G: EUR 189 * 25,6 = 4838 + 145 postovne = 4983 Kc

Mne to vychazi z US o 500,- levnejsi, ale je fakt, ze z Nemecka je to s dvouletou zarukou, rychlejc a bez reklam.

LAFLY
    LAFLY --- ---
    ahoj muzete mi nekdo poradit kde si sehnat uzivatelsky prijemnou a s cenou tak do 150,-kc lampicku ? jestli je to tu ot,tak me odkazte jinam...diky moc
    DSMID
    DSMID --- ---
    HURDA: Ještě předevčírem byl Kindle NT international "Out of stock".

Píšu "Kindle NT (Non-Touch)", abych zamezil nedorozuměním. Samotné slovo "Kindle" se běžně používá pro všechny typy Kindlů, nejen pro základní model.
    Pro základní model se používá označení Kindle Non-Touch, Kindle NT nebo Kindle 4 (jeho verze firmwaru začíná čtyřkou), někdy se ještě přidává barva - gray nebo black.

U nás ze nějakého dementního důvodu označuje Kindle NT black jako "Kindle 5", což vyzní ještě dementněji uvědomíme-li si, že ve světě se někdy označení "Kindle 5" nebo "K5" používá pro Kindle Touch (jeho verze firmwaru začíná pětkou).
    Z tohoto důvodu raději označení "Kindle 4" nepoužívám, abych nebyl špatně pochopen.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENT: Jak jsem rozebíral už tady: [ DSMID @ Kindle - konverze, správa elektronických knih, etc. ] , je to mnohem levnější. Platíš jen poplatek pro Mailboxde.cz + poštovné České pošty, dohromady cca 145 Kč, oproti shipito neplatíš DPH a mastné poštovné z USA.
    3G už je dávno ve všech Kindlech stejné, ty z Německa se nijak od těch z USA neliší.
    HURDA
    HURDA --- ---
    Proč píšete Kindle NT?

Kindle z Amazon.com do ČR je vlastní položka zboží a je teď dostupná

Kindle - Best-Selling E-reader - Only $89
    http://www.amazon.com/Kindle-Ink-Display-Wi-Fi-international/dp/B007HCCOD0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357853845&sr=8-1&keywords=kindle+international
    SILENT
    SILENT --- ---
    DSMID: a pocitals, jestli je to pres mailboxde levnejsi, nez pres shipitto s reklamama? chapu, ze z nemecka je tam zaruka, ale s US modely byla zase lepsi zkusenost s 3g
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam