• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ANDY_WARHOL: posledni co jsem cetl od borcu co delali screensaver mod bylo neco ve stylu "if you opt for ads enjoy them you got what you paid for"
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    87HIGHFLYER: :) no to mas pravdu, ja jen z principu, jestli to jde, tak to chci zkusit :]
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ANDY_WARHOL: upřímně...nějak nevim důvod proč to dělat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    nezkousel jste nekdo vyjmout reklamy z kindle 4(4.1) ? mam ho ted jailbreiknutej, nasel sem nejakej postup, ale chtel bych nejdriv zjistit, zda to nekdo delal.
    SPM
    SPM --- ---
    ANDY_WARHOL: já to vidělu nějakýho komixu. Šlo to na kindle fire, ale na e-inkový ne.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja se s tim setkal kdysi a to protoze tu dotycnou knihu proste prodavali jen jako papir.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MUI: Na Amazonu? To je dost divne. Co mas za devajs?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MUI: zrejme nemaj elektronicky ale jen papirovou verzi....

DSMID
    DSMID --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ANDY_WARHOL: přesně tak...mám 4 co se jmenuje 5...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DSMID: diky vyčerpávající. to ME pravé zmatlo. protože mam tedy ten model 2012 které se u nás označuje jako 5 ale v zahraničí ne.
    DSMID
    DSMID --- ---
    ANDY_WARHOL: Je to jednoduché.
    Pokud má tvůj Kindle klávesnici a desetipalcový displej, je to Kindle DX.
    Pokud má tvůj Kindle klávesnici a šestipalcový displej, je to zřejmě Kindle Keyboard (dříve známý jako Kindle 3).
    Pokud je tvůj Kindle dotykový a svítí, je to Kindle Paperwhite.
    Pokud je tvůj Kindle dotykový a nesvítí, je to Kindle Touch.
    Pokud je tvůj Kindle nedotykový, bez klávesnice a stříbrný, je to prostě jen Kindle (model 2011, někdy zvaný Kindle 4, Kindle 4S nebo Kindle NT Sliver)
    Pokud je tvůj Kindle nedotykový, bez klávesnice a černý, je to prostě jen Kindle (model 2012, někdy zvaný Kindle 4, Kindle 4B nebo Kindle NT Black)

Poslední dva typy mají úplně stejný firmware a hardwarově se liší jen v detailech. Černý Kindle se někdy v našem Kocourkově nesprávně označuje jako Kindle 5, což nemá nikde ve světě obdoby (tam se někdy jako Kindle 5 označuje Kindle Touch).
    XAJA
    XAJA --- ---
    ANDY_WARHOL: home - menu - settings a vpravo dolu sa ti ukáže verzia software.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jde mi o pripadne nahrani nejakych dalsich veci, kde treba alternativni firmware je na urcity typy
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jak poznam kterej kindle mam ? vypada jako 4 ale nekde jsem videl ze se tomu rika kindle 5. je nekde nejakej souhr nebo jednoduchy navod jak rozeznat jednotlivy kindly, kdyz jsou treba na prvni pohled stejny ?
    SILENT
    SILENT --- ---
    ALLADJEX: jasne:

1. Jailbreak: http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=198446
    2. stahnout nejnovejsi a rozbalit na root kindlu https://github.com/chrox/misc/downloads
    3. stahnout nejnovejsi a rozbalit instalacni .bin na root kindlu: https://github.com/chrox/KPVBooklet/downloads
    4. dat v settings kindlu update - po restartu by se PDF mela otevirat rovnou v KPDF
    ALLADJEX
    ALLADJEX --- ---
    SILENT: Myslíš tím PDF readerem ... KPDFviewer? Pokud jo, můžeš písnout, co a jak dal bych vědět kamarádce, aby si to mohla případně nahrát na Touch.
    MICKE
    MICKE --- ---
    DSMID: také se hlásím, mám Kindle 4 stříbrný
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    DSMID: Máš to ve zprávách.
    DSMID
    DSMID --- ---
    PAPRIKODLAK: Pozvánky mám, pošlu. Kam to bude ?
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    DSMID: Spolužák říká, že klidně. Když mu někdo pošle pozvánku na nyx.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam