DSMID:
SILENT: kindla jailbbreaknutého nemám.
ale dík všetkým za odpovede. stačilo mi to k nakopnutiu smerom k tomu, kde by asi mohol byť problém - indexácia
XAJA:
takže po prieskume ďalších blogov a fór (som len bežný užívateľ, žiadny odborník:) som teda ako prvý krok skúsila najprimitívnejší spôsob otestovania. tak možno pre ďalších neznalých (znalí preskočia:)
Do the following to check if any books are being indexed – from the Home page press Menu then select Search, type in some random letters, if it comes back “Not Found” then your indexing is good. However, is a book or books are still indexing it will display “X items indexing”, select that and it will display which book, or books, are still being indexed. Wait until all books are indexed before leaving your Kindle off charge. If you have a book that is stuck indexing (my 60 books took about a day to index all of them) then go back to the home page, select the “stuck” book, delete it and then re-download it.
no a vyhodilo mi to ďalšie 4 nezindexované knihy, ktoré mám v kindli pár týždňov. takže som zmazala aj tie, no a správu o výsledku podám - uvidím, čo na to baterka:)