• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    XAJA
    XAJA --- ---
    REK11: to dlhšie podržanie tlačítka je reštart. obvykle jedno zo základných riešení akéhokoľvek problému:D
    XAJA
    XAJA --- ---
    REK11: ja nikdy neviem, ktorý je štvorka, tak tu obidve možnosti:)

Amazon.com Help: Connect and Disconnect Wirelessly
    http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=200729930#wifi
    Amazon.com Help: Connecting Your Kindle Wirelessly
    http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_wificonnect_k4?nodeId=200728420#wifi
    REK11
    REK11 --- ---
    ANDY_WARHOL: hih google zabral-naslo se dost zoufalcu jako jsem ja-wifi mi puvodne fungovala,ale pak najednou ne, z nejakeho me neznameho duvodu to chtelo drzet 20 vterin po stratu tlacitko a najednou to najelo?!! na to bych nemela sanci prijit :-D
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REK11: promiň. nemam teď kindle u sebe. musíš to najít. je to normálně v nastaveni
    REK11
    REK11 --- ---
    ANDY_WARHOL: wifi mam zaplou-kdysi se mi povedlo zapnout rezim v letadle a zrejme nejak zmizelo jeji nastaveni. Jak se dostanu do toho uplne prvotniho nastaveni?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    může byt i jen vypla
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REK11: to zjistis pravé tim ze ti nepřijde kniha. WiFi najdeš v nastaveni už sam
    REK11
    REK11 --- ---
    ANDY_WARHOL: jak na to prijdu? ale mylsim,ze tam muze byt problem....ted mi doslo,ze mi nedosla kniha, akorat si nepamatuji,kde to nastavit :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    FERRYH: já nemam osobní zkusenost
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: Zapoměl sem otaznik
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REK11: WiFi ti chodi
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ANDY_WARHOL: Kindle DX jsem zkousel na ty pdf skenbooky .. naprosto k nicemu ...
    na zaklade tohodle testiku, jsem pak hodne prehodnotil me predchozi doporucovani DXka jako nepsi ctecky pro studenty kteri ctou casto skenovane scripta... DX neumi ze skenu cist skoro nic.. a pdf skenbook primo horrorove spatne ... to bych fakt skrtl...
    REK11
    REK11 --- ---
    experimental/launch brouser a ok, hleda,ale nic.....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    REK11: nemůžeš najít volbu v menu nebo to proste nelze spustit po tom co na to kliknes ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    TAP: Dela se velkej kin dle. DX nebo jak se to jmenuje
    REK11
    REK11 --- ---
    ahoj,mam problem, mam kindle 4 a za Boha mi nejde spustit ten jejich prohlížeč. nepotřebuje to napoprvé někde něco nastavit? nebo kde může být potíž?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TAP: Povketbook 913
    TAP
    TAP --- ---
    nevim, jestli jsem tu správně, ale kdyžtak mě pošlete do patřičných končin (auditka).
    hledám řešení pro čtení not z pdf (nejčastěji obrázkový pdf, tak 5mb a víc). ideální by byla nějaká ebook čtečka, co zvládá vykreslovat skenovaný pdf, s co největší uhlopříčkou, mobilitu vem čert. dělá se vůbec něco většího, než ty kapesní kindlíky? samozřejmě by nejjednodušší řešení byl nějakej tablet, ale nepotřebuju, aby na mě furt svítila obrazovka, zároveň potřebuju, aby na to bylo vidět i bez častýho probouzení displeje. díky za případný tipy
    XAJA
    XAJA --- ---
    XAJA: takže hlásim, že batéria zatiaľ drží takmer bez pohnutia, problém pravdepodobne vyriešený.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    poptávám knihu Olivera Sackse - Antropoložka na Marsu . Nemáte ji někdo? Nemáte tip, kam juknout? :) Děkuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam