• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    INFLIXIMAB: Možná to nějak jde, ale raději bych hledal něco externího, co seřadí sloupce/stránky.
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    nesleduje, imho nema v podstate jak to vysledovat, zdrojů ze kterých se to da do Kindla dostat je hrozne moc.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Sleduje Amazon, co má člověk ve čtečce za legální/nelegální knížky?
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    Ahojte :) zkusím štěstí zde, u věciznalých.

Lze v calibru nějak nastavit převod z pdf OSKENOVANÉ knihy do mobi(...) formátu, když ta kniha je naskenovaná v dvojstránce? Případně knihy, které jsou psané ve dvou sloupcích na stránce? Jednou jsem toto zkoušela, ale calibre jel po řádcích, takže z toho bylo nakonec zajímavé dada, ale bez potřebné vnitřní hodnoty :)

Pokud s tím má někdo zkušenosti, budu moc ráda za pomoc.. :)

Díky, I:)
    KURE
    KURE --- ---
    WILDROSE: měl jsem to par let z5. napřed to dělalo občas, pak už skoro furt.
    nakonec na obou stranách. protože jsem na obě ruce levej, a bylo to v záruce, tak jsem to reklamoval.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WILDROSE: studeňák nebo špinavé kontakty v klávesnici - imo rozebrat a vyčistit
    WILDROSE
    WILDROSE --- ---
    prosim pekne nesetkal jste se nekdo s timto problemem...mam Kindle 3 a v posledni dobe mi zacal blbnout, kdyz chci otocit stranku, po zmacknuti bocniho tlacitka vpravo, mi to stranku neotoci, ale naskoci dole okenko find a v nem se napise samo od sebe vzdy "45", pri zmacknuti bocniho tlacitka vlevo mi naskoci okenko find, a samo se v nem vzdy napise "6h7v", kdyz chci zmaknout treba tlacitko BACK objevi se dole okenko find vzdy s textem "3yfx"...chvilku to ruzne pomackam a pak to jde zas chvilku normalne ... zkousela jsem reset i tovarni nastaveni, ale nepomohlo to ... nevite, kde by mohl byt problem?
    DSMID
    DSMID --- ---
    UGLYDOLLS:
    Zřejmě nemá ten slovník všechny náležitosti, jaké má slovník pro Kindle mít.
    Ale s jistotou bych to mohl tvrdit, jen pokud bych ho dostal do ruky.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    SILENT: A kde to na tom Amazonu prosím tě najdu? V seznamu knih jsem to nenašel.
    SILENT
    SILENT --- ---
    DARUMA: u knizek koupenych pres amazon se highlighty synchronizuji automaticky s web strankou na amazonu. u ostatnich jsou na to bude ruzne softwary vcetne Calibre, nebo se da vyuzit sdileni na Facebook/Twitter
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Existují nějaký způsob jak z Kindlu přes 3G nebo Wifi poslat highlights do počítače? (email, atd.) Dík.
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    DSMID: pardon... mám Kindle 5 a googlila jsem něm.-čes.slovník do kindlu a našla odkaz na ulozto, slovník jde v kindlu normálně otevřít..., avšak když ho chci změnit v nabídce "change default dictionary" tak se tam ani neukáže na výběr...
    DSMID
    DSMID --- ---
    UGLYDOLLS:
    "Nejde" je široký pojem. O jaký model Kindlu se jedná ? Co je to za slovník ? Kde přesně se celá operace zadrhne ?
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    našla jsem ke stáhnutí německo-český slovník, po stáhnutí do kindlu mi však nejde zvolit v nastavení jako hlavní, nevíte někdo co s tím? nebo tipy na jiný něm.-čes. slovník co funguje bez problémů?
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    chtěl jsem se zeptat jestli jste resili někdo jak dostat do kindle fire appky z google play?
    SILENT
    SILENT --- ---
    ZVATLAL: ano, s wifi muzes kam chces. na paperwhitu je to trosku lepsi nez na k3, ale i tak je to dost voser. ale maily jsem si na tom treba v keni nebo v brazilii precetl ;)
    KURE
    KURE --- ---
    ZVATLAL: ještě bacha, kindle s e-inkem neni tablet, takže to serfování neni uplně super.
    minimalně na mim kindle3 je to vyloženě pro případy nouze.
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    SILENT: Poslední ujišťovací dotaz, jestli tomu rozumím dobře - tohle omezení na stránky Amazonu a Wiki platí, předpokládám, jenom při surfování přes 3G; v případě připojení na nějakou Wifi je to jedno a můžu kamkoliv se mi zachce...?

Mockrát díky za reakce i v téhle ne úplně brzké hodině :).
    SILENT
    SILENT --- ---
    ZVATLAL: ano, resp. nevim o tom, ze by tomu tak nebylo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam