• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    DARUMA: Navíc dát dneska přednost Keyboardu přes Paperwhitem mi připadá dost ujetý. ;-)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    ANDY_WARHOL: Hlavně se teda pořád bavíme o 3G Kindle Keyboard. Na novějších 3G Kindlech se dostaneš jen na pár vybraných stránek. A IMHO je možný, že to omezí i na Keyboardu.
    SILENT
    SILENT --- ---
    ANDY_WARHOL: zrovna nyx tam sel docela slusne
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    diky vsem za odpovedi, jeste to promyslim, jestli tedy ten 3g ma smysl, ale obcas se mi stane, ze potrebuju nejakej telefon co mam v poste na nyxu a nebo neco podobnyho a sem nahranej, jediny co v ten moment ma jeste stavu je kindle... takze tohle by pomohlo
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    CARTMAN: aha... no tak cbz ... zkusit
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FERRYH: cbr je to od toho ze to je rar cbz je zip ;)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    POPEY: zkousel nekdo davat veci komixy v .cbr?
    To je totiz totez co popisujes... .jpg zabalene jako .zip a prejmenovane na .cbr
    POPEY
    POPEY --- ---
    OK
    diky
    nasel sem jeste jeden navod. puvodne se me zdal divny ale funguje.

pry obrazky zabalte v zipu a nahrajte do adresare documents
    opravdu to funguje

jde to, coz jsem rad, ale ocekaval sem neco jako pruzkumnika na kindlu, abych nemusel mit vse v korenovem adresari, ale treba rozdeleno do podadresaru.
    MINER
    MINER --- ---
    POPEY: Paperwhite skousne, když mu obrázky pošleš mailem.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    POPEY: zkus to tam poslat jako knihu
    Amazon.com Help: Kindle Personal Documents Service
    http://www.amazon.com/...=UTF8&camp=1789&creative=390957&linkCode=ur2&nodeId=200767340&tag=kndfjh-20
    POPEY
    POPEY --- ---
    snazim se nahrat do meho noveho Kindle verze 5
    obrazky jpeg
    ma to umet
    uz sem je nahral ale nemohu je na kindlu zobrazit
    zkousel sem je nahrat do slozky documents
    pak vytvorit v korenovem adresari pictures
    a porad nic
    nevite nekdo prosim jak na to
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ANDY_WARHOL: Je to dost nepohodlny, fakt velka nouzovka. Navic to 3g je primarne urceny na nakup knih, pristup na net muzou kdykoli zrusit..
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    JIRKA207: Asi odpovídáš Andymu Warholovi.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MEANKITTY11: mapa pokryti internetem v Kindle s 3G modulem je samozrejme dostupna na webu:
    http://client0.cellmaps.com/viewer.html?cov=1
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MEANKITTY11: Já se s 3G Kindlem dostanu na net i v Indii.
    MINER
    MINER --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak to kup přes inet a máš 14 dní na vyzkoušení. Např. v Alze ti na pobočce většinou vrátěj prachy na ruku, pokud ti to nevyhovuje...
    SILENT
    SILENT --- ---
    ANDY_WARHOL: ano, na nouzovku to jde. bohuzel na PW je to komplikovanejsi, ale take jde. nicmene po par pouzitich prestal fungovat gmail, musel jsem zacit pouzivat web imap klienta. a pak mi PW ukradli ;)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ANDY_WARHOL: Kamarádka, co hodně cestuje, se ohlašuje emailama z Kindlu 3G, tvrdí, že na nouzový použití internetu je to ok a dostala sem mejl i z vršku nějaký hory v Irsku, tak asi dobrý.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jeste nez bych to koupil
    mate nekdo ten 3g model ? obcas se mi stane, ze potrebuju nutne na net a jako na potvoru se mi vybije telefon.
    neni to nic zasadniho, jen treba mejl nebo neco takovyho.
    da se to na to pouzit, nebo to nejde ?
    jedna se mi skutecne o nouzove pouziti
    vim ze s tim kindlem co mam ted, se na internet dostanu pres wifi, ale nejsem si jistej jak to 3g je nebo neni blokovany
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    já mám rozbitý displej na Kindle Keyboard (neznám název, prostě z těch prvních modelů), ale jak tak přemýšlím, tak už ho mám déle než rok a reklamace je tedy v čoudu. takže to mohu leda tak někomu dát na díly, chacha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam