• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    JIRKA207: Asi odpovídáš Andymu Warholovi.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MEANKITTY11: mapa pokryti internetem v Kindle s 3G modulem je samozrejme dostupna na webu:
    http://client0.cellmaps.com/viewer.html?cov=1
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MEANKITTY11: Já se s 3G Kindlem dostanu na net i v Indii.
    MINER
    MINER --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak to kup přes inet a máš 14 dní na vyzkoušení. Např. v Alze ti na pobočce většinou vrátěj prachy na ruku, pokud ti to nevyhovuje...
    SILENT
    SILENT --- ---
    ANDY_WARHOL: ano, na nouzovku to jde. bohuzel na PW je to komplikovanejsi, ale take jde. nicmene po par pouzitich prestal fungovat gmail, musel jsem zacit pouzivat web imap klienta. a pak mi PW ukradli ;)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ANDY_WARHOL: Kamarádka, co hodně cestuje, se ohlašuje emailama z Kindlu 3G, tvrdí, že na nouzový použití internetu je to ok a dostala sem mejl i z vršku nějaký hory v Irsku, tak asi dobrý.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jeste nez bych to koupil
    mate nekdo ten 3g model ? obcas se mi stane, ze potrebuju nutne na net a jako na potvoru se mi vybije telefon.
    neni to nic zasadniho, jen treba mejl nebo neco takovyho.
    da se to na to pouzit, nebo to nejde ?
    jedna se mi skutecne o nouzove pouziti
    vim ze s tim kindlem co mam ted, se na internet dostanu pres wifi, ale nejsem si jistej jak to 3g je nebo neni blokovany
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    já mám rozbitý displej na Kindle Keyboard (neznám název, prostě z těch prvních modelů), ale jak tak přemýšlím, tak už ho mám déle než rok a reklamace je tedy v čoudu. takže to mohu leda tak někomu dát na díly, chacha.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    no jo, ale co se starym kindel, mam ten co se mu rika kindle 5, s reklamama
    koupeno v cz, asi jeste v zaruce
    za kolik se to da prodat ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AOTEAROA: no ja treba mam v kindlu i ruzne manualy a to nikdy nevim, kdy nejaky budu potrebovat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AOTEAROA: nedavno sem cetl ze tyhle baterie maji optimus mezi 20-80 procen ty, ze tedy je nejlepsi je nikdy nenechat vybit a nenabijet je do plnejch
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ANDY_WARHOL: podsvícení je bezva, já si to vždycky dávám na co nejméně, ale aby mi to čtení zpříjemnilo, čítávám hlavně za světla, ale je super jak i při šeru nebo blbém světle to působí v podstatě jako by to nijak nesvítilo, bavilo mě třeba v autě když jsme projížděli pod tunely a já viděla jak papír zůstává papírem čitelným i když je okolo na pár sekund tma :))
    ANDY_WARHOL: automatická regulace by ti zbytečně příšerně žrala baterku, už takhle to asi nebude vyloženě slavné. napadá mě - je lepší to nechávat pořádně vybít a prodlouží se tím žzivotnost baterie, nebo je jedno když to vždycky budu nabíjet od půlky "pro jistotu", když na to zrovna bude čas?
    dvě giga jsou až až, já mám ve zvyku mít tam max 30 knih a po přečtení je mazat - databázi knih mám v kompu, chci se v tom jednoduše vyznat a v kindlu mít jen to aktuální co hodlám číst následující týdny.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARIAEL: tablet nechci :)
    jen sem se ptal, samozrejme to nejak zasadne nevadi
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ANDY_WARHOL: no a taky na mobilech se neda diky tomu cist jakmile se jen trochu meni podminky. Ale jako jestli to mermomoci chces kup si tablet.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARIAEL: treba mobily maji moznost automaticke regulace jasu podle senzoru, tohle sem myslel tim automatem, nesmysl to neni.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    regulace je automaticka pomoci prstu :) Automat by byl asi nesmysl. A 2 giga pameti je vic nez dost na rok cteni
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARIAEL: a ma to i nejaky automaticky rezim, nebo si to musis regulovat sam ?
    trochu me mrzi, ze tam stale davaji pouze 2 giga pameti
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ANDY_WARHOL: to menici se podsviceni je fakt prinos za ruznych svetelnych podminek...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AOTEAROA: si me uplne navnadila, sem nedavno dostal klasickej kindle, ale pokukuju po paperwhite, protoze ma podsviceni, coz se mi uz nekolikrat hodilo
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    pořídila jsem si nakonec Paperwhite na českém webu, abych využila delší záruku, a jsem z něj opravdu nadšená, nevím proč jsem se toho bála :D měla jsem nějaký zkreslený dojem o tom dotykovém ovládání, teď to úplně žeru, a co je ještě lepší, když už tak už, vrazila jsem peníze do obalu co mi přišel nejlepší a z toho skáču až ke stropu radostí, jak se s tím cestuje a obědvá! :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam