• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SILENT: a?
    SILENT
    SILENT --- ---
    MEANKITTY11: v tom pripade jsi ale divna :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DARUMA: A neříkám, že je lepší, ale že já ho preferuju. Jediný, co se tam dá číst mezi řádky, je to, že je to možná individuální.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    Blíží se Vánoce a tak obligátní otázka, kde kde Kindle PW koupit nejvýhodněji? Do severní Ameriky bohužel cestu nemám.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DARUMA: Důvod je jenom jeden. Líp se mi na tom čte. Další dva nemám potřebu vymejšlet.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MEANKITTY11: Napiš tři důvody, proč je podle tebe lepší Touch než PaperWhite.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    Definitivně referuju svůj Touch před kamarádčiným paperwhite, tak asi jak kdo.
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    OK, díky všem za rady :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DSMID: přesně. nasvícení displej projasní a zvýší kontrast. fakt to stojí za vyzkoušení.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    DSMID: I za světla je displej Touche proti displeji Paper Whitu hnusnej. :-)
    DSMID
    DSMID --- ---
    WUXIA: Hodně záleží na tvém stylu čtení.
    Pokud čteš hodně ve tmě nebo za šera, rozhodně nasvícení využiješ.
    Pokud (jako já) čteš takřka výhradně za denního světa nebo v osvětlené místnosti, je to zbytečnost. Pro výjimečné čtení v potemnělém autobuse si stačí pořídit lampičku za stovku.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WUXIA: cetl jsme tri roky na nesviticim kindlu. Vcera prisel novy paperwhite a je to opravdu skvela vec pokud ctes obcas mimo primy den. Cesty mhd (rano/vecer) me uz nestvou, cesty pod nocnimi lampami se take stali o poznani pohodlnejsi. A cteni vecer to prevraci naruby.

Neni to to nutne ale je to quality of life ktera neni zanedbatelna.
    SILENT
    SILENT --- ---
    WUXIA: Krom cteni na primem slunci to vzdycky dost pomuze.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    WUXIA: Nutné to asi není, ale strašně ti to usnadní život a bude se ti příjemněji číst.
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    Můžete mi prosím někdo poradit? Uvažuju o Kindlu a váhám mezi paperwhite a touch. Je to osvětlení opravdu tak nutný? Díky za radu.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    ERGOSUM: no přesně tak to je...
    OK, chtěla jsem se ujistit, než jim to půjdu omlátit o hlavu. díky.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    ARIAEL: Na popáte se jako flashka přihlásil a v papírech má mass storage. O přepnutí jsem se zmínil. Jiné flashky PC připojuje, a jestli Kindla pořádně ne, je chyba na straně Kindla(jestli HW nebo SW nepadá na váhu) a tudíž důvod reklamace.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Ale rozhodne tam neni zadna moznost pres pc pripojovat kindle na internet
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    No jestli se zobrazi jako flash atd to zalezi na software v pc, v jakem stavu jsou drivery usb atd. Kindle neni standardni USB zarizeni, ma jen emulaci a normalne to resi nadstavbovy software ala Calibre. Je velkt rozdil kdyz se kindle k pc pripoji v modu flash a nebo v modu nabijeni
    SILENT
    SILENT --- ---
    NONOBODY: pokud se rovnou neobjevuje jako flashka ani po pripojeni k jinemu PC, rovnou bych reklamoval
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    NONOBODY: Potom asi hodně štěstí s reklamací.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam