• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    DSMID
    DSMID --- ---
    87HIGHFLYER: Jediné co může získat, je přístup do cloudu, tj. přístup ke všem knihám které si kdy poslala do čtečky.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GALENIUS: osobně bych do toho v tom případě nehrabal:)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    87HIGHFLYER: Je. Akorát v poslední době párkrát zazlobila baterka, ale to s FW souvislost mít nebude...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GALENIUS: funguje to a je spokojená?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vážení, manželka má kindle 3 (keyboard). FW v tom je ještě prastarý, 3.0.3. Má smysl ho aktualizovat, nebo je to zcela zbytečné. Používá to čistě jako ofline čtečku.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    SILENT: budu to sledovat, mam zde pripravenou plechovku s popelem pokud by se ukazalo ze pravdu ma Ferryt :]]
    SILENT
    SILENT --- ---
    FERRYH: aha ;)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    SILENT: Arxik je znamej svejma "sikovnejma rukama" ... je nevim co resite!
    :O))
    SILENT
    SILENT --- ---
    ARXIE: a neni to nejaka vada touchscreenu? Mne se to nidky nestalo. A omylem otocenych stranek je taky naprosty minimum...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    SILENT: to staci, ale rusi to pri cteni ;)
    SILENT
    SILENT --- ---
    ARXIE: to je divne, ani jedno se mi jeste nestalo. k tomu slozitemu vraceni - pro posun zpet staci klikat na levy okraj, ne?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ARXIE: Jakou verzi FW tam mas?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    SILENT: diky, hned jsem to prepnul :)

btw. neni mi jasne strankovani v KPW - obcas se nesikovne dotknu plochy (asi uprostred) a ebook mi skoci treba o 5 otoceni vpred a pak se slozite vracim (nerozklicovano) + to ze si casto otocim samotne stranky aniz bych o tom vedel je holt realita... idealni by bylo kdyby sel screen castecne zamknout s aktivnima plochama na stranach na otaceni stranek. Ze nejsou tlacitka jsem si zvykl, ale ze menu s tlacitkem Zpet/Home je pouze nahore, to je nestastny reseni ;(

obcas prestane KPW reagovat uplne a skonci s chybkou ( http://temp.muertamente.com/kpw.jpg ), zejmena potre co otevru ebook a snazim se dostat rychle na nejakou lokaci :)
    NVT
    NVT --- ---
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PETINY
    PETINY --- ---
    dá se pls nějak narvat text z Wiki do nějaký čtivý podoby do kindlu pls? Instapaper to úplně nezvládá, díky moc.
    DSMID
    DSMID --- ---
    SILENCE: Návodů na tethering pro brouzdání z PC je na webu spousta.
    Co se týče použití SSH, je to jenom rozšíření tohoto postupu o instalaci proxy na web server a nastavení SSH tak, aby komunikaci tuneloval jednak přes Kindle a druhak přes proxy na vlastním web serveru.
    Na to návod nemám, ale můžu poskytnout konfiguraci apache a příslušný ssh_config.
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    DSMID: mas na ten tethering nakej navod?
    SILENT
    SILENT --- ---
    ARXIE: "odhad doby, za kterou knihu doctu" - lze to dotykem prepinat mezi odhadem, lokaci a cislem stranky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam