• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ADITU
    ADITU --- ---
    JENDAR: já se ke Kindlu vážně nechovám nijak šetrně - v tom batohu s ním tahám 15+ různých předmětů od knih, přes krabičky s jídlem, externí HDD ... až po mobil a peněženku. Ta směska prostě imho má výraznou šanci kindla jenom v gumičkách slušně omlátit. Takže nakonec jsem šla do tohohle "vaničkovýho" a zatím spokojenost. Drží se mi trošku jinak, než to staré, protože má širší pásek, ale už si zvykám. Vypadá dostatečně pevně a odolně, takže se nebojim tahat ho každodenně jen tak v báglu... prostě zatím dobrý.
    Jen přemýšlím, jestli eshopu napsat, že by si mohli aktualizovat obrázek - to poutko není na konci ustřižený hranatě, ale oble.
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    ADITU: Mam obal se ctyrma gumickama a takyho taham denodene a zatim si nemuzu stezovat. Myslim ze se toho zbytecne bojis :) A uz ho mam urcite pres rok a pul, mozna dyl. a vypada jak novej.
    Classic Tab Cover for Kindle Touch and Kindle Paperwhite
    http://www.belkin.com/us/p/P-F8N718/
    DSMID
    DSMID --- ---
    Čeština pro Paperwhite 1 už je taky k dispozici:
    Čeština pro Kindle Paperwhite 2 | Eboocek.cz
    http://www.eboocek.cz/2014/02/cestina-pro-kindle-paperwhite-2/
    HANELA
    HANELA --- ---
    ADITU: mám tohle pouzdro.
    Amazon Kindle 122 | Alza.cz
    http://www.alza.cz/amazon-kindle-122-d349349.htm
    Má tedy taky lampičku, ale extra, ovšem já ji s sebou nenosím, ani nevím už, kde je.
    Mně se moc líbilo barevně, dostala jsem je loni k narozeninám, ale koukala jsem, že se začíná trochu párat. Ale já čtečku nasím každý den v kabelce a pokaždé cestou do práce čtu, tak asi to má nárok :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    HANELA: jak pise ARXIE - byl to problem amazoniho pouzdra. Od te doby moc neduveruju pouzdrum, ktera se vyskytuji ve variante s lampou a bez... a tem s lampickou o neco vic :) mimo to ji nevyuziju.
    ADITU
    ADITU --- ---
    MA747: libi! Diky, jsem ti zavazana :) na podobne pouzdro, jako je toto, jsem zatim narazila vzdy pouze ve verzi s gumickama. Asi mam vybrano :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    ARXIE: aha, tak to jsem ani nevěděla...

HANELA
    HANELA --- ---
    ADITU: jaká byla aféra s lampičkama? :)

ADITU
    ADITU --- ---
    Odchází mi obal na Kindle 4, tak sháním nový a jsem strašně smutná panda :( Mám +/- tenhle koženkovej a chci jinej (hezčí a kvalitnější - na té estetice trvám méně než na kvalitě), ale:

* měl by mít stejně řešené uchycení Kindlu (tzn. ne jenom 4 gumičky v rozích) - dostává ode mně dost kouř, protože ho denně házím do batohu, kde se musí porvat s dalšíma x věcma a u systému 4 gumiček se obávám, že by se okamžitě omlátil (a to právě ne jen ty rohy) a/nebo že by se ty gumičky velmi rychle vytáhly a zničily
    * zapínání preferuju také podobné, a to kvůli čtení. V současnosti prostě otevřu, ohnu horní "víko" až na druhou stranu a páskem se zase "připnu" k magnetu, takže mi vznikne plus mínus držátko, do kterého můžu dát dlaň a Kindle tak pohodlně držet

můj problém a otázky:
    - skoro všude je upínání do 4 gumiček. Když už náhodou ne (hardcovery tohle mívají z mého pohledu super), tak
    - zavírání/zajištění "víka" mi přijde, že se nedá použít pro rozumné uchycení (např. zaklapávají magnetem víko přímo na spodek). Co by mohlo fungovat, jsou zavírání s gumičkou ala moleskin zápisníky. Dá se to použít, když nechci kindle držet jako normální knihu? V případě, že ano
    - potkal jste někdo někde kombinaci tohohle zavírání a "pevných okrajů"?
    - po sice dávné, ale přesto se odehravší aféře s lampičkama u K3 nechci žádné pouzdro s lampičkou

Už jsem prolezla Amazon (různé jazykové mutace), Cc, Azu, Oberon, Noreve, různé náhodně vygooglené české i zahraniční eshopy, ale ještě se mi nezadařilo, tak volám o pomoc...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    JYRKA: Jediny ne, ale nejvic u tebe nakupuju:) Tedy uz nejakou dobu vsechno jak tak premyslim... Mozna by bylo dobre pro stale klienty zacit vymyslet nejake pekne slevicky :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SILENT: nebo Alza, tam kartou platit můžeš...
    SILENT
    SILENT --- ---
    FERRYH: to je portal na prd, neda se tam ani platit kartou...
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JYRKA: jj mel by se stydet nenapsal: http://xtrance.info/
    !! ;o))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ARIAEL: Ze se nestydis. :-)
    Ze tady diskutuju neznamena, ze bych byl jediny prodejce.
    SILENT
    SILENT --- ---
    ARIAEL: njn, jenze uz se mi stalo, ze tam neco nemeli a na kosmasu jo. ale jinak samozrejme jyrku preferuju ;)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    SILENT: psssssssst vis ze tady smis rikat jenom palmknihy!
    SILENT
    SILENT --- ---
    ICEMAN8241: kosmas.cz a palmknihy.cz
    SILENT
    SILENT --- ---
    ARIAEL: o tom bych spis pochyboval. treba v polsku nemaji nic, ale eshop ano, naopak pobovky maji leckde, kde jiste eshop zakladat hnedtak nebudou.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    palmknihy
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    ARIAEL: Dobře, ovšem než se Amazon (a naši vydavatelé) rozhoupe, rád bych si v Kindlu přečetl něco z aktuální nabídky. Mám Kindle asi týden a několik tipů. Podle všeho je nabídka všude stejná vč. cen. Rád bych tedy dostal tipy na uživatelsky přívětivé obchody, abych mohl nakupovat na jednom místě (podobně jako například hry na Steamu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam