• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    HANELA
    HANELA --- ---
    DSMID: tak jsem zjistila, že místo Kindla 5 mám 4, už dva roky....tak nevím, co s tím? Je mezi nimi velký rozdíl? někde píší, že skoro ne. Je to můj miláček :)
    Kindle 4 NoTouch Black (2012)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Prosim, nemate nekdo v elektronicke podobe Harryho Pottera? Jde mi o dily 5-7. K necemu jsem se progoooglil v txt, ale bud tam chybi obsahy dopisu, nebo jsou pozita jmena Pista misto Kratury (nebo je to tak i v orig ceskem prekladu?)
    Diky moc.
    JATRO
    JATRO --- ---
    DSMID: zkusím, dík
    DSMID
    DSMID --- ---
    JATRO: Nech ho 24 hodin nabíjet v zásuvce. Nabíječky se bát nemusíš.
    JATRO
    JATRO --- ---
    TEEPEK: mel jsem dojem, ze k tomu ani nebyl... kazdopadne se po nem podivam, dik za rady
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: nemas origos adapter?
    JATRO
    JATRO --- ---
    TEEPEK: zkoušel jsem ho podržet celkem dlouho a bez reakce, radši ještě ozkouším...
    nabíjel jsem ho vždy originálním kabelem, jednou z pc a poté i z ntb (zapnutých), normální mobilní nabíječky jsem se "bál"
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: cim ho nabijis?
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: napada me mu tlacitko podrzet tak 15s pro pripadny restart. jinak ho nechat v nabijecce jeste tak 2 dni. pokud ani potom nic, baterka je mrtva.
    JATRO
    JATRO --- ---
    zdravím, mám Kindle 4 a nějakou dobu jsem ho nepoužil. Teď po nabití mi stíle zobrazuje pouze symbol, že chce nabít a nejde zapnout. Mechanické tlačítko ze spodu reaguje bliknutím, ale dále se nic nestane... Nějaké zkušenosti či případně rady prosím?
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    E2E4: tak dalsi pokus o update se zatím nekonal,tak nevím o co mohlo jít.
    možná tam zůstal update soubor a kinder se snažil updatovat ? bohužel jsem update jen smazal..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VLASTIS: Po update kindle 3 na fw 3.4 mi to zacalo bejt pomaly az nepouzitelne, musel jsem bolestne downgrafovat na 3.1 a zamezit updatum. Dneska bych downgrafoval na 3.3 je tam lepsi pocitadlo stranek.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    Ahoj,
    vcera se mi odpoledne zupgradoval Kindle 3 na verzi 3.4 (*0040) a vecer se zacal delat jeste jeden upgrade, ktery nedopadl uspesne a porad jede dokola.
    Na webu amazonu http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201177370 jsem nasel informaci , ze se muze jednat o spatne stazeny update soubor.
    Takze jsem update z root adresare smazal a cekam co se bude dit, az se Kindle dobije.
    Setkalse s tim nekdo ?

Mam kindle uz takovych 4-5 let a nevim jestli je to duvod pro pozaruci reklamaci (pokud by to nepomohlo)
    Amlouvam se za mizernou fotku, ale v noci to mobil lepe nedal..

Diky za rady a napady :o)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ROTTWEILER: u mě dobrý, bez problémů...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    NEVILL: Jak je na tom tvůj Kindle Voyage s displejem? Objednal jsem ho a měl nějaké prachové částice pod displejem, tak jsem napsal Amazonu, tak mi poslali nový, ale tenhle má zase horší podsvícení plus displej obsahuji více miniaturních teček.

A očividně nejsem sám... http://www.amazon.com/forum/kindle?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1D7SY3BVSESG&cdThread=TxFN6W3X3WF5FI

Tak nevím, jestli si ho budu nechávat a nepošlu jim rovnou oba zpátky.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CASTER: to sou presne ty tri co ta pisatelka dostala do ruky... tak jasny kdyz te nepopiratelne usvedcej z X tak priznej X ale nebud blbej :D
    CASTER
    CASTER --- ---
    WITTGENSTEIN: datart rika, ze se podle inventury zamenily 3 kusy

https://www.facebook.com/DATART.cz/posts/10153039194968447
    DSMID
    DSMID --- ---
    INDIIK:
    V případě Paperwhite 1 šlo v jistém starším firmwaru použít aplikaci zvanou Collection Manager k vytváření vnořených kolekcí.
    Takže by to vyžadovalo downgrade, jailbreak a nakopírování aplikace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam