• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    WITTGENSTEIN: Ani to není potřeba... Jen jsem jim napsal, že bych to chtěl zrušit a že nevím jak a oni to hned vypnuli...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUM: Ne, vůbec ne. Stačí si popovídat s podporou Amazonu a upozornit ji na nezpochybnitelný fakt, že "special offers" se v ČR nedají využít.
    RUM
    RUM --- ---
    WITTGENSTEIN: nějakým crackem, že? :-) popravdě je to ta poslední věc, co bych řešil. objednám tu verzi s reklamama, protože si tak můžu lépe naplánovat dodání do čr (přes mailboxde) a ještě ušetřím pár kaček
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Ty reklamy jsou zrušit zadara.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: to je mozne, nicmene si myslim, ze jde predevsim o to, jaky cil reklamy prodava amazon zadavatelum reklamy ;-)
    RUM
    RUM --- ---
    JIRKA207: no já mám sice tu první čtečku z axos.cz, ale reklamy jsou v angličtině, protože jazyk je nastaven na angličtinu
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: tak tohle nastaveni dava smysl, reklama je urcena pro nemecke obcany ;-)
    RUM
    RUM --- ---
    ikdyž teda pokud to tedy sečtu, že za http://www.mailboxde.cz/ se platí minimálně 10€ a tak dobře... mám tu kindle bez reklamy za 120€ a pokud je poštovné do čr skutečně jen za 2€, tak to těch 12€ už asi není takovej problém
    RUM
    RUM --- ---
    JIRKA207: aha tam to jde, ale nemyslím si, že by to stálo za to... mít verzi bez reklamy...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: Zkus verzi bez reklamy
    RUM
    RUM --- ---
    ale u toho kindlu, co je teď ve slevě mi to teda píše, že ne-e

RUM
    RUM --- ---
    MTHU: německej amazon se dá už přepnout i do angličtiny... ale překlad je ještě nedokončený :-)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MTHU: No fakt to tak vypada ;)
    MTHU
    MTHU --- ---
    Hele, koukám dobře, že mi Amazon.de umožní už koupit Kindle přímo do Čech? Neumím moc německy a na použití translátoru jsem línej, ale doklikal jsem se s Tschechische Republik až k platbě, kde je moje karta z US Amazonu ... jen jsem nepochopil, kolik stojí poštovný ... není tam nikde uvedený a k ceně Kindlu to připočetlo 2 EURa.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Nákup čtečky se nakonec odkládá, dobrý člověk ještě žije

Sice jsem v úspěch moc nedoufala, ale už proto, abych si pak nevyčítala, že jsem nezkusila všechno, vyvěsila jsem včera dopoledne letáčky u té zastávky, kde mu ta čtečka vypadla.
    Včera večer pípla SMS a dneska jsem si pro tu čtečku byli. Nálezce v ní nenašel nikde žádný kontakt, takže se nemohl ozvat, dokud jsem to nevyvěsila já.
    RUM
    RUM --- ---
    E2E4: ale na tom mailde chtějí teda myslím rovnou 10 euro
    E2E4
    E2E4 --- ---
    RUM: Teda nevim jestli to este plati s tim postovnym po nemecku zdarma - i tak, vyplati se to..
    RUM
    RUM --- ---
    E2E4: přesně tam si to chci nechat poslat. Jsem teď mimo ČR ale odepsali mi, že u takto malého balíčku jsou ochotni mi to skladovat bez dalších poplatků i dva měsíce. O tom trialu Amazon prime jsem nevěděl... Supr tip, díky
    E2E4
    E2E4 --- ---
    RUM: Mailboxde.cz je fakt levnej, zaplatis za to kilo dve a s trialem amazon prime mas po nemecku free shipping..
    RUM
    RUM --- ---
    MJAK1329: právě přemejšlím, že ho koupím a původní dám máti, která taky chtěla čtečku. akorát je myslím potřeba si to nechat poslat dodatečně přes nějakou službu do čr za extra náklad, ale furt dobré...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam