• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NEVILL: Já taky... Ale i tak ten seznam vypadal jinak a horní menu... Je to čistčí, ale asi mi bydou chybět ty tečky progresu...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FARFELOO: ten nový homescreen display jsem vypnul... :-)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Co říkáte na změnu layoutu homescreenu?
    RUM
    RUM --- ---
    Musím říct že Merriam-webster slovník, co se dá stáhnout z cloudu přímo v Kindlu je 1000x lepší než ty dva původní, co jsou předinstalované. Ukazuje výslovnost v IPA a výklad je stručný a jasný
    KRYSHA
    KRYSHA --- ---
    KAZATELL: Screen Saver Hack to umí
    MobileRead Wiki - Kindle Screen Saver Hack for all 2.x, 3.x & 4.x Kindles
    http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Screen_Saver_Hack_for_all_2.x,_3.x_%26_4.x_Kindles
    Native Font, ScreenSaver & USBNetwork Hacks for Kindle 2.x, 3.x & 4.x - MobileRead Forums
    http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=88004
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUM: Tak jasně, na ebooky se založil spešl mail ze kterýho to tam chodí :-)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Teď mě napadla myšlenka, že by se mi docela líbilo, kdybych měl místo obrázku od kindle na vypnuté obrazovce vždycky obálku aktuálně čtené knihy. Jde to nějak udělat? Na Kindle 4? díky
    RUM
    RUM --- ---
    SAMOUT: jj tomu rozumím, nicméně já koupil druhý PW3 pro sebe a ten první jsem dal máti a myslím si, že té angličtiny je tam tak málo, že to snad ani nemá cenu řešit... větší problém je pro ní vědět kde ťuknout, např. jak zobrazit horní nabídku, jak udělat záložku, jak se posunout v knihovně atd. Samozřejmě nejlepší by pro tyto lidi bylo mít na všechno jedno tlačítko s českým popiskem :-)

vysvětlit, kde si sehnat e-booky a jak je do PW3 dostat jsem se radši ani nepokoušel, protože to budu muset dělat za ní
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUM: Asi nejcastejsim duvodem je moznost nasledne nahrat ceske menu. Napriklad ja sve matce koupil Pocketbook jen proto, ze ho ma (mati nevladne anglictinou). Sam bych PW3 nemenil.
    RUM
    RUM --- ---
    JANDOUR: offers můžeš, jakožto obyvatel čr, nechat odstranit na požádání a místo toho to pak ukazuje různé obrázky. epub převedeš na mobi během pár vteřin.
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    RUM:
    Pro mně hlavně k možnosti přímo nahrávat epuby... ...a např. dělat si vlastní spořiče obrazovky místo "offers"...
    RUM
    RUM --- ---
    JANDOUR: k čemu to je dobré? :-) (jen se ptám)
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Ahojte, už se to tu nějakou dobu neprobíralo, zdá se. Nezaregistroval jste prosím někdo, že by se objevil jaibreak pro PW3? Z Google se zdá, že stále nic...
    RUM
    RUM --- ---
    lidi díky, že jste mi poradili s tím amazonem... stačilo napsat na podporu jeden email a do druhého dne jsem měl verzi bez reklam u obou mých čteček :-) ušetřil jsem díky tomu zhruba 1000 Kč
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Zdravím! Dřív jsem tady psal o aplikaci ComfyRead, která posílá články z iOS do Kindlu. Funguje to rovnou přes share menu. Už ten vývojář opravil češtinu, takže to můžu zase jenom doporučit!
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Na Kindle for PC mi chybí v textu některé znaky (např. ž, š). Kniha je na cloudu, pokud ji otevřu na Kindle PW2 nebo na androidu, je vše OK. Řešil někdo ?
    JUDE
    JUDE --- ---
    NEVENA: to se mi dohledat teda nepodařilo - obecně zkušenosti se supportem amazonu jsou dobré - ale tohle tam chce zavolat a nemam k tomu důvod ..
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Zdravím, dostala se ke mně informace, že Amazon poskytuje za nízkou cenu pozáruční výměnu prasklého displeje u čteček Kindle. Má s tím někdo zkušenost?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    NOPOLICE: Na Amazonu se vyplatí kupovat jen v případě, že chceš anglickou literaturu. Na to je nelepší. Pokud čteš česky nebo v jiné řeči, tak je to fuk a ten epub je lepší řešení. Jen nefunguje na Kindle :)
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    JYRKA: dik. predpokladam, ze neni duvod nakupovat vse na amazonu a daji se zvolit otevrenejsi formaty jako epub.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam